.

.

Moto miodzio, dużo w niego pracy włożyłeś

jest dokładnie tak jak u brata z ksr
jest potencjał ,ale pracy sporo
ładna maszynka

Piękna jest !

Nie lubię żadnych kłótni internetowych więc na wszystkie pytania sukcesywnie postaram się odpowiadać. Co do pytania Outera. Tak moto kupiłem do roboty bo nie było mnie stać na kupno nowego ani też na kupno w bdb stanie w obecnej chwili i w sumie nie żałuję bo wiele mnie nauczyła i jeszcze wiele nauczy. Na ten moment nic się z nią nie dzieje i w sumie wszystko chodzi jak powinno z tym że jestem perfekcjonistą i staram się robić porządnie wszystko na bieżąco. K125? Wręcz nie zniszczalny motorek. Brzydki i trochę tandetny ale jednak wytrzymały i oszczędny to on jest i nic do niego nie mam.
Hmm jakie jeszcze pytanka.

. A tak naprawdę nie narzekam. Powodzenia w następnych pracach przy moto.

Na 80 trzymając w rezo ciągle to z 8-9l by spalał. Ja jeżdżę w rezo ale nie cały czas bo rezo mam długie 7.5-12.5k i niema w nim kopnięcia więc luźno w rezo się jedzie chociaż przy 12k już moto mocno nosi 

Ogólnie moto bardzo mi się podoba
Lewa.
Moje sprzęgło potwornie ślizga więc akurat się przyda. :E BTW: ZAMIENIĘ WYDECH NA MOCNIEJSZY CHR,R2,Metrakit itd

Ale ważne że jesteś cały
Jakie plany dot. derbi? 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości