• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Żal. ;/

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
Imp3r

Re: Żal. ;/

Postautor: Imp3r » sob 22 sty, 2011

Wieś to wieś nie ma to tamto, mam gospodarstwo i lubię w nim pracować ;P

Aleks
Uczeń
Uczeń

Postautor: Aleks » sob 22 sty, 2011

Większość z was mieszka na wsi od urodzenia, to wiadomo, że ją chwali i nie chciałoby mieszkać w mieście. Ja np. od zawsze mieszkam w mieście, na wsi nie mam nawet rodziny i nie chciałbym za nic na wsi mieszkać. Ale to i to ma swoje plusy, na wsi np. można sobie zrobić gokarta z silnikiem od WSK (przykład) i poszaleć gdzieś, ma się swoje podwórko itp., a w mieście tak się nie da. Za to na wsi nie ma supermarketów żadnych, centrów handlowych, do wszystkiego jest daleko itd.

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » ndz 23 sty, 2011

masz Aleks poniekąd racje ,ja osobiście kocham wieś,a roboty nie lubie bo się boje o kontuzje mięśni <lol2> bo raz triceps naciągnąłem i lipa. :) ale kocham z bratem ciotecznym z wawy śmigać na motorynce łazić gdzieś po łąkach ,nad rzeką. on mieszka w wawie ,ale wieś to chyba bardziej kocha ode mnie :)

adrol

Postautor: adrol » ndz 23 sty, 2011

Ja mieszkałem w mieście, a teraz na wsi, ale mi to nie przeszkadza, głównie cenie obrzeża ze względu na to, że mogę jeździć jak mi się podoba i czym mi się podoba, a jak do miasta na jakąś imprezę to zawsze ktoś ma samochód, albo można jechać na moto ;)

Awatar użytkownika
Pawlos312
Weteran
Weteran

Postautor: Pawlos312 » ndz 23 sty, 2011

Ja najpierw też mieszkałem w mieście, ale miałem rodzinę na wsi, zawsze tam można było coś porobić, na wakacje tam przyjeżdżałem. Od rozpoczęcia 5 klasy podstawówki mieszkam na wsi, i jak dla mnie jest cool :)
Obrazek

Awatar użytkownika
imbirek
Majster
Majster

Postautor: imbirek » czw 27 sty, 2011

Ja też mieszkam na wsi. Bardzo małej i jest spoko :) Nie mam gospodarki i się cieszę :P Wiocha is cool xD

Ale o do tematu... katowanie Rometów :/ Strrraszne :C
Np. ja wręcz marzę o komarze :D Chciałbym mieć Komara 2350 ( z krótkim wahaczem pchanym) z papierami żeby go odremontować i wsadzić mój silnik, na którym (oczywiście nie samym) jeździł mój tato, wujkowie i który jest od nowości w rodzinie :) Niestety rama nie dotrwała :(

No ale cóż ludzie są jacy są i my ich niestety nie zmienimy...
"ChoĂŚ bym PĂŞdziÂł CiemnÂą DolinÂą,
ZÂła SiĂŞ Nie UlĂŞknĂŞ -
Bo Halogen W MotĂłrze Mym Tkwi..."

MĂłj Ogar 900 --> http://imbirek22.mojemoto.pl/ (komentarze mile widziane) ;)

Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: ZiomeK » czw 27 sty, 2011

imbirek, 3 posty. Nie szalej tak bo Ci je usunę :D Żart. Ja też lubię wieś, można pojeździć ciągnikiem, poorać itp. Przez wieś się też przejechać :) Gdyby tylko nie było tych cholernych malin, truskawek i porzeczek, przez które praktycznie cały lipiec i sierpień mam zmarnowany byłoby zajebiście idealnie.
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg

Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Dargas » czw 27 sty, 2011

Moi koledzy teraz szykują właśnie te aprilie na cylindrze 70ccm A ja szykuje się na 140ccm i tuningu 18KM i kto wygra ?? :D

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » czw 27 sty, 2011

Dargas, ty
modó³ wm mugen sport cdti

Awatar użytkownika
imbirek
Majster
Majster

Postautor: imbirek » czw 27 sty, 2011

Tee zielony kolorek masz to nie cwaniakuj xD Jakiś problem z moimi 3 postami?? hahaha

Co Ci te owocki zrobiły? Jakiś spisek...
Ja nie mam ciągnika :( a szkoda bo bym sobie pojeździł (ale oczywiście sam ciągnik, bez gospodarki :P) Miałem w sumie przez dość długi czas "półciągnik" Uaz'a 469B z silnikiem od C360 ^^ Było cacko ale niestety już sprzedany :C
"ChoĂŚ bym PĂŞdziÂł CiemnÂą DolinÂą,

ZÂła SiĂŞ Nie UlĂŞknĂŞ -

Bo Halogen W MotĂłrze Mym Tkwi..."

MĂłj Ogar 900 --> http://imbirek22.mojemoto.pl/ (komentarze mile widziane) ;)

Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

imbirek, co mi zrobiły? A zapie^^alaj za przeproszeniem co drugi dzień lub codziennie od 8.00 do 19.00 w upale, pełnym słońcu, bez cienia? Ciekawe czy byś się dziwił.
Ostatnio zmieniony czw 27 sty, 2011 przez ZiomeK, łącznie zmieniany 1 raz.
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg

Awatar użytkownika
Pawlos312
Weteran
Weteran

Postautor: Pawlos312 » czw 27 sty, 2011

Ziom97, ja mam tak jeżeli chce to zrywam i mam kasę, jak nie zrywam to nie ma kasy ;d.
Obrazek

Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

A ja muszę czy mi się to podoba czy nie. I w tamtym roku kasy nie miałem bo za motor rzekomo musiałem odrobić co mi na niego dziadek (chwała mu) dał całą kasę, a tata tylko zarejestrował i ubezpieczył. Ten plus, że moja ciocia pracuje w starostwie to mam git sprawę z tym :) Szłoby nawet kupić sobie CBR 125 i na 50cc zarejestrować ale no nie przesadzajmy. Rano jedzie do pracy daję jej papiery, wraca, zajeżdża z tablicą i dowodem :)

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » czw 27 sty, 2011

ja też tyram na wsi. często w upale na polu ,gdzie temp dochodzi do 45 stopni ( rodzice zabraniają mi już wtedy ,ale mi to akurat nie przeszkadza -upał) we wsi przeszkadza mi brak siłowni i mało lasek. a ,że kolegów tam nie mam to duży + jak dla mnie.

Awatar użytkownika
RADI
Weteran
Weteran

Postautor: RADI » pt 28 sty, 2011

Ja mam właśnie fajną sytuacje bo dom mam w mieście ( nie w centrum tylko na takiej ulicy dosyć zacisznej ;P ) i mój ojciec ma gospodarstwo do którego mam 2km :P Ogólnie lubie przebywać na wsi każdy tam każdego zna, co prawda są żule pod sklepem ale nie są oni złośliwi ;P
Jak jeszcze nie miałem karty moto to właśnie tylko tam jeździłem, i polnymi drogami do miasta do kumpli :P

Nawet gdybym miał w przyszłości dużo kasy i itp to i tak bym się nie wyprowadził do np. Poznania i itp, jak dla mnie za duży tam tłok a jazda po takim ruchliwym mieście to nie jest żadna frajda co chwile się zatrzymujesz ;/

Wróć do „Off-topic”