• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Czy złapała was kiedyś policja?

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Re: Czy złapała was kiedyś policja?

Postautor: n0r3k » pt 21 sty, 2011

mnie nie dupneli ale mialem 2 przygody a nawet 3 :D raz lece z 2 kumplami na ogarach i jeden na kingwayu jakies 70 i nagle koles BMW mrygnął długimi mysle pewnie znajomy ale patrze 2 kumpli z przodu zwolniło a za mną kumpel kingwayem wyprzedza bo do 30 zwolnili i ja za nim wyprzedzamy a tam policja stoi :D my po heblach do 30 oni tam tylko sie popatrzyli i nic :D
drugim razem tego samego kumpla co miał kingwaya zlapala policja (ja nic niewiedzialem bo dopiero wyjezdzalem z domu) jade sobie i wchodze wluk (dosyc ostry a mialem ~70 km/h) no i policja stała na tym luku z tym moim kumple. z tego co kumpel opowiadal to tak: policja go zlapala bo jechali we 2 na skutzerze kolegi bez kaskow i nieubezpieczionym skuterem no i mopwi o pan patrzy tamtem to dopiero szybko jkedzie. a to ja si ełamałem w łuk a on spojrzał na drugiego kumpla a ten: ty przeciez to norek jedzie ! ja spojrzalem na policjanta i tylko si eprzestraszylem lekko a on mi palcem pogroził :P
a za 3 razem wyprzedzalem sznur jakichs 10 samochodów bo jakis korek byl i jechali 20 km/.h a ja lewy i lece sobier miedzy samochodami z naprzeciwka a tymi co sie wleką :D a tam patrze na poczatku tego korka policja jedzie za koparką :D
OGAR 900 R > NSR 125 > CBR 600 F3 :)

Awatar użytkownika
kuba2354
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Postautor: kuba2354 » pt 21 sty, 2011

Ale policja tez taka święta nie jest. ;)
Też dymają ile wlezie. ;)
HONDA !

2T mooooc xd

http://zyciebikera.blogspot.com/ <-- mĂłj blog. : )

rafal1993
Uczeń
Uczeń

Postautor: rafal1993 » pt 21 sty, 2011

Mi wymusili w tamtym roku jak przez miasto leciałem.

A tak jak zatrzymali to raz ... i dostałem wtedy 200zl mandatu i siadło 4pkt na świerze prawko wtedy ... ;/

Awatar użytkownika
dyzio0394
Weteran
Weteran

Postautor: dyzio0394 » pt 21 sty, 2011

A ja dzisiaj sobie szedłem do wujka do garażu i za zakrętem straszne błoto dziewczyna z naprzeciwka jechała i ja zszedłem aż na pobocze z 1,5m od drogi ona przyhamowała i dalej w gaz tak że mnie ochlapała całego tym błotem, a jej przeciwnej strony jechał autobus, 2 samochody, autobus, policja i dwa samochody. Policjant zresztą mój dzielnicowy wszystko widział i zwolnili dali się wyprzedzić tym co byli za nimi i się za nią zawrócił za nią na sygnale ją dogonił i patrze za chwilę podjeżdża do mnie, otwiera szybę:
Policjant: Pan .... Tak?
dyzio0394: Tak.
Spisał dane moje i poprosił o mój numer telefonu. Powiedział że ta dziewczyna się ze mną ma skontaktować, a on do mnie zadzwoni i sprawdzi czy ona się ze mną kontaktowała. Później dzwonił do mnie za jakieś 2 godziny i się pytał czy się kontaktowała, ale nie i postanowił poczekać do poniedziałku. Interesuje mnie co on z ta sprawą zrobi.
Obrazek
Moje SalmiÂątko ;D
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Zipp/Salmo/117212
Zapraszam!!! Komentarze mile widziane, na pewno siĂŞ odwdziĂŞczĂŞ. ;)

Awatar użytkownika
Olo
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Olo » pt 21 sty, 2011

Ja raz przechodziłem sobie przez ulice przeprowadzają rower. Jechało auto i trochę przyspieszyłem, żeby nie musiał hamować. Jestem już na drugiej stronie to ten gościu się zatrzymuje i pyta:
-Masz kartę rowerową?
-Mam
-To pokaż
-Mam w domu
-Chcesz żebym cię zaprowadził do domu?
-Nie widzę takiej potrzeby
Gościu wyciąga blachę i mówi na drugi raz uważaj i nie przebiegaj przez ulicę.
Trochę mnie to zdziwiło bo trudno było to nazwać biegiem. Facet jechał sobie z dziewczyną i chciał jej zaszpanować.
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Zipp/Shock/109607
Obrazek[/URL]
Motocykl jest bogiem,
prêdkoœÌ na³ogiem
Pal gumĂŞ i szalej,
nie myÂśl co dalej

Awatar użytkownika
dyzio0394
Weteran
Weteran

Postautor: dyzio0394 » pt 21 sty, 2011

Olo, ale u mnie dzielnicowy suką jechał z drugim policjantem.
Obrazek

Moje SalmiÂątko ;D

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Zipp/Salmo/117212

Zapraszam!!! Komentarze mile widziane, na pewno siĂŞ odwdziĂŞczĂŞ. ;)

zipp shock
Specjalista
Specjalista

Postautor: zipp shock » pt 04 lut, 2011

Ja jeździłem po parku patrze biegną do mnie dwa milicjanty i chyba dla szpanu pałki wyciągnęli .Myślę sobie ucieknę, ale spiszą numery rejestracji to się zatrzymałem P-dlaczego tu jeździsz tu jest zakaz? J-nie-wiedziałem, że po parku niewolno jeździć(wiedziałem) P-karta motorowerowa dokumenty oc J-wyciągnąłem , wszystko sprawdził spisał mnie P- jak się nazywam gdzie mieszkam ,imiona rodziców powiedział:" jak kurw... jeszcze raz cie tu zobaczę to sprawa do sądu i zabierzemy Ci kartę'' .Policjant kazał mi go pchać do końca parku i zapalić dopiero na parkingu

interpunkcja ,ortografia,składnia ,znaki polskie do poprawy //speeder
Ostatnio zmieniony pt 04 lut, 2011 przez zipp shock, łącznie zmieniany 2 razy.

lolopielnia
Majster
Majster

Postautor: lolopielnia » śr 09 lut, 2011

Mnie jeszcze nie złapali, ale raz z kolegą jak robilismy KTM w garażu i ja go pchałem żeby odpalił (ktm 175ccm nie zarejestrowany, bez niczego nawet nie za bardzo sprawny) , on wyjechał na drogę a policja z za zakrętu, no to on na polne drogi policja za nim ale ktm 5 biegow no to ich zgubił ... motor w krzaki do rowu a on uciekał w drugą strone heehhehe! xD ale to nie byl jego pierwszy raz xD policja juz go kiedyś złapała i teraz jak coś sie dzieje to pierwsi do niego jadą...

[ Dodano: Sro 09 Lut, 2011 ]
taK W ogule to wiadomo ze kasku tez nie mial xD ma tez jeszcze skutra gilere z blokadami idzie 100km/ tylko nie wiem ile ccm...

Wróć do „Off-topic”