adrol pisze:mimo, że same lubią wypić.
A jeśli nie lubią?

adrol pisze:mimo, że same lubią wypić.
modó³ wm mugen sport cdti

prościej jest złożyć elektrykę samochodową od podstaw niż zrozumieć kobietę xD
Moja kobieta też mówiła że ciężko będzie jej zaufać ale myślę że znów odbudowałem to zaufanie, chociaż w części.
adrol pisze:To muszą być brzydkie i nie chodzić na imprezy (takie kujonki), mieć coś z głową, albo jeszcze nie wypiły, bo np. są zbyt młode.
A ładna jest. Nie wiem jak u was, ale u mnie to dziewczyny nie chodzą na żadne imprezy, może dlatego że klubu nie ma we wsi
A inteligentna jest, bardzo.modó³ wm mugen sport cdti

Alp3n pisze:Nie wiem jak u was, ale u mnie to dziewczyny nie chodzą na żadne imprezy, może dlatego że klubu nie ma we wsi

i musi z nią dużo czasu spędziać, albo niech od razu je*nie że ją kocha a ona będzie w niebowzięta no i wiesz co

Czyżu15, 

Alp3n pisze:Marcin 205, To chyba mówisz o jakiś dziwnych, u mnie takich nie ma, przynajmniej ja się z takimi nie koleguję.![]()

Mojej po 2 dniach samo przeszło. Może nie zrobiłem tego co Alp3na, kolega. Ale też się na mnie nieźle wkurzyła i powiedziała że straciła zaufanie. Ale tak jak mówię, po 2 dniach było już git. Wystarczyło to jakoś przeczekać, czas sam robi swoje 
.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości