tak dla przykładu, wlałem do nsrki 5 litrów beny.. zrobiłem 60 km na pełnym pałowaniu... no niestety, nsr idzie na sprzedaż bo mnie poprostu nie stać xD
ps. http://tablica.pl/oferta/honda-nsr-125-ID1ytEt.html

,pierwsze 5-7m ma 2t ,bo wiadomo start ,a potem ni chu** 

a jaki silnik i jaką konkretnie?
i czy z gazem ?
Ja teraz walczę ze swoją honda puki co
temat już nie długo będzie z nią
A też są plany co do niej
JDM style.

mój kumpel ma r6 a się tak nie nosi jak ty
poczekaj zrobię prawko nie będą mnie ograniczać przepisy to sobie też zmienie motor na ponad 125cc
i będę świrować 3 sekundami do setki, póki co to mam najmocniejszy silnik jaki w normalnych warunkach przy w miarę dużym ryzyku związanym z policją się dało.
Ditech to nie jest normalny wtrysk
ogólnie zmiejsza zużycie oleju w 2t o około 60% piękna sprawa. Mój wujek miał okazję mieć Hondę CBRkę 600f4i na wtrysku wg. Komputera średnie spalanie 6l/100km z czego wujek miał wcześniej gaźnikowca polił jakieś 0,3l mniej średnio
Po prawku kupie sobie Daewoo Tico na gaz
będzie mi palić 6-7 litrów gazu na setkę na łeb mi padać jak coś nie będzie i wy***ie nim wszystkich jeśli chodzi o ekonomie. A motor to sobie kupie co będzie wcinać 12l/100km bo motor nie ma być ekonomiczny tylko ma dawać radochę 

a tankować mam za co chodzę co sobotę do roboty 100 dniówki czasem wychodzi 

moc nie jest powalająca (coś koło 100km jak pamiętam) to wolę sobie kupić cbr600rr i z pewnością rg zostanie w tyle, a dla przeżycia prawdziwej przyjemności kupuje się super sporta, a rg500 odrestaurować i postawić w ogrzewanym garażu do kolekcji obok takich rodzynków jak RE5 cbx1000 cbr250rr z1000 996 (długo mógłbym tak wymieniać)

to było porównanie że inny typ silnika będzie się inaczej zachowywać z wtryskiem tak samo jak z instalacją lpg jest że do benzyniaka wsadzisz parę kucy zdechnie a do diesela to mocy będzie trochę więcej. Tak samo wtrysk w 4t zwiększy spalanie a ditech w 2t zmniejszy.
to zrobię a2 i kładę silnik z kx500. 80 koni i rama 120kg myślę że wystarczy. A żaden silnik 80koni z 4t mi się do ramy nie zmieści
jaka 5002t by się mieściła w EURO5
Po za tym czy 500 w 2t paląca więcej od 1000cc w 4t by się dobrze sprzedawała
kit że miała by więcej albo conajmniej tyle samo mocy co 2x większy silnik 4t.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości