dużo myśle, i narazie wymyśliłęm tyle, ze podczas roku szkolnego i tak nie mam czasu na jazde, więc będe śmigał tylko w wakacje, więc na wache powinno mi starczyć

2t masz dobre osiągi ale spalanie też niczego sobie, a 4t osiągi słabsze ale za to spalanie dużo mniejsze 

28 km to za mało jak za cene 4500 zł, skłaniałem się w strone rski która rzekomo ma te 42 km (35 juz by mi stykło, bo jezdzilem rs kumpla) ale wyglad nie jest najlepszy no i w porównaniu do staaarej nsrki, RS jest za mała dla mnie.
niestety, jestem wysoki, jeżdżąc chwile cbrką nie byłem zachwycony komfortem, nie to co na nsr.
)
.

w kwesti v max'u sie nie wypowiem bo nie sprawdzałem ![]:-> ]:->](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/diabelek.gif)

mają 110 na gaźniku 26 mm robił jak tylko chciał. V max jakieś 100kmh wg gpsu 120 wg licznika
ale co kto lubi 

też jakoś idzie może nie brzmi ale mocy ogrom jak na tę pojemność
kumpel 72 na gaźniku 19mm ścigał się z simsonem kr51 na 400metrów szli równo właśnie wrzucam filmik między innymi z relacją z tego wyścigu.
) I w utrzymaniu też swoje kosztuje. Takie moje zdanie.

[/URL]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości