• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Wszystko o dziewczynach :)

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
Awatar użytkownika
Yato
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Re: Wszystko o dziewczynach :)

Postautor: Yato » śr 25 lip, 2012

O jaką chorobę chodzi ? xd

Awatar użytkownika
Lukas995
Zasłużony
Zasłużony

Postautor: Lukas995 » śr 25 lip, 2012

bum^^, czy Ty musisz wszystko wiedzieć ? <simfacepalm>

_ANIOŁ_
Majster
Majster

Postautor: _ANIOŁ_ » czw 26 lip, 2012

Fajnie sobie wmawiać chorobę jak się nie ma jaj, żeby mieć dziewczynę, bo to nie przedmiot, którym pierdolniesz w ścianę jak Cię wkurzy. Ale ok wmawiaj sobie.

A szukać sobie kobietę na stałe koło 30 polecam polecam, potem zostanie strasznie starym ojcem :)

Awatar użytkownika
Brunon K ver. 205
Weteran
Weteran

Postautor: Brunon K ver. 205 » czw 26 lip, 2012

_ANIOŁ_, no to można powiedzieć że lekarz mi wmówił chorobę, bo to zostało stwierdzone przez lekarza, nawet kilku. Najtrafniej określił to Speeder.
Obrazek
EMO

_ANIOŁ_
Majster
Majster

Szkoda, że poboru nie ma. Po wojsku znormalniałbyś ;)

Awatar użytkownika
Brunon K ver. 205
Weteran
Weteran

Mam nawet papiery zaświadczające o niepełnosprawności społecznej, no ale Ty oczywĂ­ście wiesz najlepiej.

[ Dodano: |26 Lip 2012|, o 01:22 ]
_ANIOŁ_, z papierami i tak by mnie do wojska nie wzieli, ale Ty oczywiście jak widzę, masz swoje super tezy.
Obrazek

EMO

_ANIOŁ_
Majster
Majster

Może to jakaś moda, że każdy ma na wszystko papier, desleksja, dysgrafia, teraz niepełnosprawność społeczna. Boje się co będzie potem...

A z takimi papierami wzięliby Cię do woja :) Nie takie wynalazki rekrutowaliśmy :)

Awatar użytkownika
Brunon K ver. 205
Weteran
Weteran

_ANIOŁ_, śmiem wątpić, bo mojemu kumplowi z podobnym orzeczeniem powiedzieli że nie jest zdatny do pełnienia służby wojskowej. Widzę że wszyscy na tym forum oprócz Ciebie są w stanie zrozumieć że jest to niezależna ode mnie choroba i tolerować moją inność.

[ Dodano: |26 Lip 2012|, o 01:37 ]
Tym bardziej sądzę że niezbyt miło z Twojej strony jest mówić że wmawiam sobie chorobę stwierdzoną przez komisję.
Obrazek

EMO

_ANIOŁ_
Majster
Majster

Tylko ja mówię o normalnych czasach służby kilka dobrych lat temu, a nie końcówce, gdzie im się nie chciało. Dziwi mnie, że się tak do tego przyznajesz, bo to nie jest "choroba" w normalnym znaczeniu tego słowa, raczej choroba cywilizacyjna. Ktoś mi mówi, że jest aspołeczny i ma na to papiery... dziwnie bym się czuł, tzn że może dać mi w mordę i mam to uszanować, bo jest chory? <lol> OK już się nie przyczepiam. Dobrej nocki

Awatar użytkownika
Brunon K ver. 205
Weteran
Weteran

_ANIOŁ_, generalnie według mnie choroba oznacza coś, co nie pozwala na normalne funkcjonowanie, w tym wypadku w społeczeństwie i bardzo proszę Cię żebyś to uszanował. A przyznaję się do tego, gdyż wierzę że użytkownicy tego forum są na tyle poważni że nie będą się że mnie wyśmiewać. A wogóle to żeśmy zrobili straszne OT. Również życzę dobrej nocy.
PS: A Ludzie aspołeczni którzy mieli by "dać Ci w mordę" z powodu niekontrolowanej agresji są w miarę możliwości izolowani. :)
PS2: Otyłość to też choroba cywilizacyjna, i chyba nie powiesz że osoba tak otyła że nie może samodzielnie wstać, nie ma utrudnionego życia.
Ostatnio zmieniony czw 26 lip, 2012 przez Brunon K ver. 205, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

EMO

_ANIOŁ_
Majster
Majster

To powiedz, przez to, że jesteś aspołeczny masz jakieś specjalne traktowanie, miejsce na parkingu, bilet za darmo czy może możesz po ulicy chodzić?

Awatar użytkownika
Brunon K ver. 205
Weteran
Weteran

_ANIOŁ_, miejsca na parkingu niestety specjalnego nie mam, ale bilety owszem, mam tańsze. Śmigam do klasy integracyjnej, więc nauczyciele mniej cisną. :) Dodam, że aspołeczność, polega na nie utrzymywaniu kontaktów społecznych. Nie panowanie nad agresją to zupełnie inna sprawa. Osoba aspołeczna nie podejdzie do Ciebie porozmawiać, a tym bardziej nie uderzy. :)
Ostatnio zmieniony czw 26 lip, 2012 przez Brunon K ver. 205, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

EMO

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » czw 26 lip, 2012

dokładnie ,a poza tym to nie jest aspołeczność . Ja tak samo wolę skupić się na osiągnięciu jakiś celów tj. świetna sylwetka ,niż marnować ten czas na chodzenie ,tym bardziej ,że nei potrzebuję żadnych więzi emocjonalnych ,co najwyżej seksualne .
doskonale rozumiem Marcina i on nie jest wcale aspołeczny .
Ostatnio zmieniony czw 26 lip, 2012 przez to&owo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Brunon K ver. 205
Weteran
Weteran

_ANIOŁ_, speeder, wogóle to żeśmy zrobili straszne OT, miało być o dziewczynach, a jest o aspołeczności. Ja już nie off topuję, na te tematy mogę porozmawiać na PW. :)
Obrazek

EMO

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » czw 26 lip, 2012

a ja nie mam dziewczyny i jest za***iscie. kiedys miałem z rok, ale była taka nudna ze wolałem jezdzic ogarem :D tylko tracilem czas na glupie spotkania. nie ma co sie pchac na sile w glupie zwiazki, sam widze moje kolezaneczki ktore co tydzien maja nowego chlopaka, z reguły jakiegoś pedałka i sie podniecaja jaka to wielka miłość.
Mam wy***ane na takie tępe cipy. wiekszość nastolatek jest popieprzona i niewie co to życie, tylko by, jak to mówią, ''melanżowały" ( czyli zwykle 2 piwa na ąłwce w parku lub w krzakach) i za***isty melanż. wkurwiają mnie takie nastolatki, a że wiekszosc jest taka sama, dlatego sie z dziewczynami mało zadaje :D przyjdzie czas na powazny związek jak bd miał ze 20 lat i trzeba bedzie mysles o załozeniu rodziny. teraz trzeba jeździć. :D
OGAR 900 R > NSR 125 > CBR 600 F3 :)

Wróć do „Off-topic”