Oczywiście żę w liście napisałem o kosztach paliwa ale jak zadzwoniła do mnie Pani to mowiła tylko o serwisie
[ Dodano: |29 Mar 2012|, o 23:30 ]Zresztą wstawię wam ten lit tylko proszę go nie kopiować
Szanowny Panie Dyrektorze
Dzień dobry.
Nazywam się XXX Piotr. Uczę się w Liceum Ogólnokształcącym im. Władysława Jagiełły w Płocku. Od kilku lat jestem posiadaczem motoroweru Romet Ogar 900 Waszej Firmy. Z motoroweru jestem bardzo zadowolony. Świetny pojazd do poruszania się po mieście i nie tylko. Jazda ogarem dla mnie to wyjątkowa przyjemność, dlatego zrodził mi się pomysł opisany poniżej. Postanowiłem w wakacje na początku lipca właśnie na Państwa motorowerze objechać Polskę dookoła i przy tym zwiedzić kilka ciekawych zakątków Polski. Trasa ta to około 3,5-4 tys. km, którą pokonać miałbym w 20-25 dni. Jestem pewien, że Ogar 900 na pewno da radę. Niestety koszt takiej wyprawy to 1200 zł + przygotowanie motoroweru. Z uwagi, że jestem uczniem i pochodzę z rodziny wielodzietnej rodzice moi wesprzą mnie w tym przedsięwzięciu niewielką kwotą pieniędzy. Zwracam się do Was z wielką prośbą o dofinansowanie mnie. Czy mógłby liczyć z Waszej strony na darmowy serwis który przygotowałby mój motorower do tak długiej trasy lub pokrycie kosztów związanych z paliwem( koszt około 600 zł). Mój Ogar jest z 2007 roku i ma przejechane 15 tys. km. Nadal sprawuje się dobrze ale wiadomo zawsze przydałoby się coś przy nim zrobić. Uważam, że byłby to sprawdzian dla Państwa motorowerów i świetna reklama Firmy Arkus&Romet Group. Mam zamiar rozgłosić swoją podróż w Internecie, mediach, gazetach motoryzacyjnych, w sklepach gdzie sprzedawane są wasze motorowery. Na pewno klienci dowiadując się, że Państwa produkt, którym jest Ogar objechał Polskę dookoła to zachęciłoby ludzi do kupowania Waszych motorowerów. Wzrósłby popyt na nie. Oczywiście jadąc w trasę reklamowałbym Firmę np: nosząc koszulkę z logiem Firmy, flagą zamontowaną do Ogara itp. Byłby to też dowód na to, że nie sprzedajecie bubli tylko porządne maszyny, które tak jak stare komarki, Ogary 205, wiele potrafią. Mam nadzieję, że pozytywnie spojrzycie na mój pomysł i pomożecie w realizacji. Liczę na przychylność Dyrekcji Firmy za co z góry dziękuję.. Bardzo proszę o krótką odpowiedź.