• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Ogarem dookoła Polski ;] TAK DOJEDZIE !!!!!

Szykuje się ciekawe spotkanie motocyklowe? Nie masz z kim polatać w sobotnie popołudnie? Napisz tutaj :)
Awatar użytkownika
Maciek
Weteran
Weteran

Re: Ogarem dookoła Polski ;] TAK DOJEDZIE !!!!!

Postautor: Maciek » ndz 25 mar, 2012

Jeżeli odbijesz w Kudowie Zdrój na Karłów (Radków, dolnośląskie) to będziesz miał fajną dróżkę stu zakretów. A w Radkowie mogę się z tobą zobaczyć :)
Ostatnio zmieniony ndz 25 mar, 2012 przez Maciek, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Fuzo
Majster
Majster

Postautor: Fuzo » ndz 25 mar, 2012

Jeżeli zrezygnuje z Pragi (raczej nie) to nie odbije na karłów ale mam zamiar spać gdzieś w okolicy Kudowy Zdrój to będzie można się styknąć.
Ostatnio zmieniony ndz 25 mar, 2012 przez Fuzo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Maciek
Weteran
Weteran

Postautor: Maciek » ndz 25 mar, 2012

Szkoda. Do Kudowy nie zabardzo samemu mi jechać, ale zobaczymy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Prelude
Administator
Administator
Pojazd: Corsa C FL
Podziękował : razy
Kontaktowanie:

Postautor: Prelude » ndz 25 mar, 2012

Jakbyś miał ochotę się zatrzymać w Goleniowie (zachodnio-pomorskie) to mogę podjechać.

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » ndz 25 mar, 2012

Jeśli można Ci potowarzyszyć to prawdopodobnie na trasie Wyszków- Węgrów (za Wawą na wschód) możesz na mnie liczyć <lol> I być może będzie ze mną kolega. :)
modó³ wm mugen sport cdti

Awatar użytkownika
BeNeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Kontaktowanie:

Postautor: BeNeK » ndz 25 mar, 2012

sry nie chce mi się przeglądać całego tematu... kiedy wyjazd niby ma być ?
Motocykl - uzaleÂżnia, pochÂłania czas i pieniÂądze, a czasem i nawet jest waÂżniejszy niÂż wÂłasna kobieta...

Pozdrawiam BeNeK
Lewa !!

Fuzo
Majster
Majster

Postautor: Fuzo » ndz 25 mar, 2012

Z chęcią z każdym z was się spotkam bliżej wyjazdu piszcie do mnie na gg 10237857
Wyjazd jak wszystko pójdzie zgodnie z Planem to odbędzie się 1 lipca.

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » ndz 25 mar, 2012

Fuzo, Ok, żeby nie spamować GG to napiszę bliżej wakacji ;)
modó³ wm mugen sport cdti

rack
Uczeń
Uczeń

Postautor: rack » czw 29 mar, 2012

Fuzo moja rada, jak juz złapałeś kontakt z rometem to negocjuj ;) Może aby sfinansowali jakąś część kosztów paliwa przykładowo. To duża firma i dla niej taki wydatek to prawie żaden ;) Serwis to już coś.
Powodzenia w przygotowaniach jak i na trasie!
www.motoadventures.com.pl - bo niemoÂżliwe nie istnieje!

Fuzo
Majster
Majster

Postautor: Fuzo » czw 29 mar, 2012

Oczywiście żę w liście napisałem o kosztach paliwa ale jak zadzwoniła do mnie Pani to mowiła tylko o serwisie :]

[ Dodano: |29 Mar 2012|, o 23:30 ]
Zresztą wstawię wam ten lit tylko proszę go nie kopiować

Szanowny Panie Dyrektorze

Dzień dobry.
Nazywam się XXX Piotr. Uczę się w Liceum Ogólnokształcącym im. Władysława Jagiełły w Płocku. Od kilku lat jestem posiadaczem motoroweru Romet Ogar 900 Waszej Firmy. Z motoroweru jestem bardzo zadowolony. Świetny pojazd do poruszania się po mieście i nie tylko. Jazda ogarem dla mnie to wyjątkowa przyjemność, dlatego zrodził mi się pomysł opisany poniżej. Postanowiłem w wakacje na początku lipca właśnie na Państwa motorowerze objechać Polskę dookoła i przy tym zwiedzić kilka ciekawych zakątków Polski. Trasa ta to około 3,5-4 tys. km, którą pokonać miałbym w 20-25 dni. Jestem pewien, że Ogar 900 na pewno da radę. Niestety koszt takiej wyprawy to 1200 zł + przygotowanie motoroweru. Z uwagi, że jestem uczniem i pochodzę z rodziny wielodzietnej rodzice moi wesprzą mnie w tym przedsięwzięciu niewielką kwotą pieniędzy. Zwracam się do Was z wielką prośbą o dofinansowanie mnie. Czy mógłby liczyć z Waszej strony na darmowy serwis który przygotowałby mój motorower do tak długiej trasy lub pokrycie kosztów związanych z paliwem( koszt około 600 zł). Mój Ogar jest z 2007 roku i ma przejechane 15 tys. km. Nadal sprawuje się dobrze ale wiadomo zawsze przydałoby się coś przy nim zrobić. Uważam, że byłby to sprawdzian dla Państwa motorowerów i świetna reklama Firmy Arkus&Romet Group. Mam zamiar rozgłosić swoją podróż w Internecie, mediach, gazetach motoryzacyjnych, w sklepach gdzie sprzedawane są wasze motorowery. Na pewno klienci dowiadując się, że Państwa produkt, którym jest Ogar objechał Polskę dookoła to zachęciłoby ludzi do kupowania Waszych motorowerów. Wzrósłby popyt na nie. Oczywiście jadąc w trasę reklamowałbym Firmę np: nosząc koszulkę z logiem Firmy, flagą zamontowaną do Ogara itp. Byłby to też dowód na to, że nie sprzedajecie bubli tylko porządne maszyny, które tak jak stare komarki, Ogary 205, wiele potrafią. Mam nadzieję, że pozytywnie spojrzycie na mój pomysł i pomożecie w realizacji. Liczę na przychylność Dyrekcji Firmy za co z góry dziękuję.. Bardzo proszę o krótką odpowiedź.

fake4r

Postautor: fake4r » sob 31 mar, 2012

Jestem pełen podziwu, i kibicuję wyjazdowi :)
Ja bym się raczej nie odważył na chińczyku dookoła Polski ale jak widać są i tacy.
Dorzucę się do Twojej wycieczki na wachę, ode mnie masz gwarantowane 20zł, a jak będziesz w małopolsce to nawet Ci osobiście zaleję na stacji ;)
Pozdrawiam i będę obserwował temat.

PS. załóż może temat ze składką na tym lub innym forum, myślę że znalazło by się grono osób które dołożyło by się do Twojej wyprawy :)
Ostatnio zmieniony sob 31 mar, 2012 przez fake4r, łącznie zmieniany 1 raz.

Fuzo
Majster
Majster

Postautor: Fuzo » sob 31 mar, 2012

Myślę że raczej nikogo to nie interesuje że ktoś tam jedzie i raczej na te paliwo by się nie dołożył. Porostu większość ludzi tak do tego podjedzie. Niestety taka jest prawda. Jednak chciałbym ci podziękować za zainteresowanie się tym i o po pomoc z dobrego serca z twojej strony. :]

fake4r

Postautor: fake4r » sob 31 mar, 2012

Próba nie strzelba :)
Po za tym mi ten pomysł się podoba i nie sądzę że jestem jedynym człowiekiem świecie który popiera Twoją akcję, a ziemia mała nie jest, nawet sama Polska :)
Tak że jak będzie bliżej wyjazdu postaram się pomóc i ewentualnie spotkać bo widzę na mapie że będziesz przejeżdżał bardzo blisko mnie.
To tymczasem.

Awatar użytkownika
choinka
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: choinka » sob 31 mar, 2012

I nad morzem musisz uważać bo możesz często natykać się na bazy wojskowe. Np w Niechorzu jest, gdzieś niedaleko Sianorzęt. Będziesz przejeżdżał przez moje wakacyjne miasto z dzieciństwa przez Rewal ;D A jak będziesz w Trzęsaczu to koniecznie obejrzyj ruiny kościoła na klifie, też piękne rzecz, teraz rok czy dwa lata temu zrobili kawałek takiej promenady nad morzem i praktycznie na samym brzegu gdzie już fale zalewają wchodzisz na plażę.
Ostatnio zmieniony sob 31 mar, 2012 przez choinka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Prelude
Administator
Administator
Pojazd: Corsa C FL
Podziękował : razy
Kontaktowanie:

Postautor: Prelude » sob 31 mar, 2012

Kod: Zaznacz cały

http://www.opuszczone.com/

tym bym się radził zainteresować :)

Wróć do „Zloty i spotkania”