oks to sorka coś mi się poprzestawiało w oczach pisałem , że późnochoinka pisze:Nie dawałem teraz żadnych fot

a twoim celem jest? jak siłachoinka pisze:A masz jakieś do polecenia?
pczytaj na sfd tam chłopacy już brali i się wypowiedzieli jakie efekty były itd.

i lykam te mega capsy olimpa
lapa mierząc i porownojąc widac ze rosnie dobrze.
a no nie są, jak se zamówiłem białko, w celu uzupełnienia diety. Jak wiadomo chce się przytyć to 2g białka na 1 kg ciała wypadało by wżeracspeeder pisze:to nawet mega caps 1250mg z olimpu nie są głupie .
to dostałem próbki tego własnie specyfiku dokkładnie 6 caps. Oczywiście zażyłem w celu testu
wtedy akurat wyjeżdzałem do wawy więc nie cwiczyłem, i stwierdzam, że po 6 capsach przez 2 dni, miałem ładnie napompowaną ręke jakbym swieżo skończył trening
= dobrze zatrzymuje wode 

poporstu uzależniasz się od rośnięcia . znam typa co już dobre 3 lata ładuje jak pogięty towar. mam ok 7-8cm więcej w łapie od innego mjego kolegi i potrafi podczas cyklu,kiedy dochodzi do olbrzymich rozmiarów (168cm,85kg-90kg wagi,przy niezłej czystości miesnia ), siedziesz i naiwjać ,że mu spada,że ma łape niewiele większą od niego ,że koks wyjebany ma (a ma najlepszy w okolicy ) i ja go dobrze rozumiem .

popieram tą wypowiedz tylko że nie uzależniasz się tylko jeśli się naprawde wciągasz w to to masz taka podświadomość że Ci mało jest cały czas.. dlatego czegoś takiego nie powinni brać bezmózgowcy.. ja wiedziałem kiedy przestac i teraz mi tyle wystarczy ile mam i nic więcej nie potrzebuje..speeder pisze:może i masz racje ,ale jeżeli nie ćwiczysz . w momencie kiedy zaczynasz i cię to wciągnie ,to masz t o w zadziepoporstu uzależniasz się od rośnięcia .

A po naprężeniu jest niewiele lepiej... A ćwiczę tylko hantlami 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości