ja myślałem nad wydechem z racinga a felgi to spróbuje też od racinga tylko nie wiem czy to spasuje a budżet na tą chwile 110 zł na razie myślę o małych zmianach mechanicznych i wizualnych.
Ostatnio zmieniony wt 29 lis, 2011 przez radek310, łącznie zmieniany 2 razy.
radek310, 1 i 3 to jest to samo tylko sprzedający piszą inne parametry ale tak naprawdę te wzmacniacze nie są mocne, to ma może 2x50Watt albo mniej. Zaś 2 co podałeś to mógłby być najlepszy ale też nie różni się niczym od tamtych. To bzdura co piszą, może ma te 500 czy 1000 watt ale to PMPO. Przy zakupnie wzmacniaczów kieruj się mocą RMS czyli tą prawdziwą. Oni na aukcjach podają ci moc w PMPO czyli przeliczoną jakoś inaczej aby ludzie myśleli że jest aż taki mocny.
Mowa końcowa: te trzy wzmacniacze co podałeś to moim zdaniem jest to samo, ale jak bedziesz kupował to wybierz ten co twoim zdaniem bezie dobry.
radek310, głos będzie słychać ale to wszystko też zależy od głośników a w dużej mierze od "skrzyni" czyli obudowy głośnika np kolumna od wieży. Głośnik lepiej gra i lepszy jest dźwięk jak jest obudowany a bez tego to tak średnio to gra.
radek310, ale jak masz w kolumnie jeden głośnik to nie musisz mieć takiego układu tzn. zwrotnic; i podpinasz pod niego jeden kabel od wzmacniacza a do drugiej obudowy drugi.