Spodobała mi sie ostatnio podwójna lmapa na przód. Do miojego GB była by idealna fajnie by to wyglądało, lecz koszty troche odstraszają.
Znalazłem LIGHTBARY w atrakcyjniej cienie i do tego 2 sztuki i tu zaczynają sie moje pytania
1.czy wejdzie do nich H4, bo onie nie mają świateł krótkich długich, a jak włoze 2 H4 to bedą krótkie długie i 2 oczka będą sie świecic
2. mam teraz w org lampie H4 35w i pytanie czu jak by pasowały te H4 to jak bym włozył drugą H4 np 25w albo 30w to to razem jest 60-65W czy prądnica da rade? nic nie bedzie sie przepalać a kable grzać?
3. Jak to bedzie wyglądać??, wielkoś ich to 10cm średnicy kazdej wiec 2 mają 20cm i 2,4 cm na mocowania. IWec nie jest chyba tak strasznie i nie będą szpecic
4. Gdzie schować kable które znajdująs ie w org. lampie?
Jak bym je zamontował jak by wszystko było ok? porste mocowania są od góry zrobił bym dziórke na M8 lub M6 w kazdej, pomiędzy je dał kawałek gumu, albo oring i zkręcił śróbką. przymocował do motory i usztywnił bo one są regulowane, usztywnił bym albo kropelką, albo lutownicą po prostu dotknąc.

200-300zł