Postautor: hornir » wt 13 wrz, 2011
Właśnie mam, ale może mam go założonego źle? Tam przy nim jest jakieś oznaczenie i na głowicy też coś jest wyryte( to jest mnie więcej z tego co pamiętam na godzinie 5-tej) Czy tak to ma być założone? Już nie pamiętam jak to wygląda bo robiłem to tydzień temu, ale pamiętam, że ustawiałem to. Nie wiem, może tam jakaś uszczelka potrzebna pod ten dekielek czy coś, bo tam chyba też jest ślad oleju, ale ledwo ledwo, no ale kiedyś tam nic nie miałem pod dekielkiem i było sucho. Aha i dzisiaj się przyjrzałem silnikowi i w miejscu łączenia silnika z pokrywą magneta od samej góry do dołu widać olej, ale tam przy samej górze mało, no ale jednak widać.
[ Dodano: |13 Wrz 2011|, o 18:22 ]
Właśnie mam go dokręconego, ale może mam go założonego źle? Tam przy nim jest jakieś oznaczenie i na głowicy też coś jest wyryte( to jest mnie więcej z tego co pamiętam na godzinie 5-tej) Czy tak to ma być założone? Już nie pamiętam jak to wygląda bo robiłem to tydzień temu, ale pamiętam, że ustawiałem to. Nie wiem, może tam jakaś uszczelka potrzebna pod ten dekielek czy coś, bo tam chyba też jest ślad oleju, ale ledwo ledwo, no ale kiedyś tam nic nie miałem pod dekielkiem i było sucho. Aha i dzisiaj się przyjrzałem silnikowi i w miejscu łączenia silnika z pokrywą magneta od samej góry do dołu widać olej, ale tam przy samej górze mało, no ale jednak widać.