A to prawda że ma 5 biegów bo widziałem gdzieś simka co ma tyle biegów ale nie wiem czy to prawda 

A to prawda że ma 5 biegów bo widziałem gdzieś simka co ma tyle biegów ale nie wiem czy to prawda 

sory ale ojcu się spiesazyło i mnie szybko zawołał
No i apratu nie wzielem bo tak to bym telefonem zrobil ale jest niesprawny
, ale to o simsonach 5 biegowych to jest prawda znajomy sam miał takiego simsona ( SR50 ) jeden z ostatnich wersji który nie zostawał dawany na polskę tylko na niemcy podobno szedł łanie przyśpieszał tak samo jak zwykłe ale za to v/max 100 po prostej .
No i wszystko to ładnie wymalować

Ale to dawno temu było
Przydał by się tobie taki silnik 

Wtedy do takiego silnika 70cm3 oryginalne z DDR nawet 500zl bym na to wydal ale wtedy to by lepiej od apki przyspieszala no i wogole byla by moc

Simson w 2T na pewno od Ogarka więcej pali, więc nic dziwnego że tęsknisz za ogarem 

dzisiaj montuje slimak od predkosciomierza i zobacze jedzie bo tak to rodzice mi mowili ze jechali 60 a ja za nimi ale nie jestem pewien 

Za Simsona byś się wziął.RADI pisze:A wiec dzisiaj ogara gruntownie rozebralem
A na poważnie to życzę powodzenia przy remoncie i tak jak inni, niecierpliwie czekam na fotki. 

Szczepan pisze:Simson jest bardzo fajnyA to prawda że ma 5 biegów bo widziałem gdzieś simka co ma tyle biegów ale nie wiem czy to prawda

Prawie jak AM6
A co do tuningu to oryginalne część są bardzo drogie ale wytrzymałe
Taki Simson to przeżyje wszystkie chińczyki i nadal będzie za***isty 

tylko ta owiewka.. 
---> http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kin ... -50/122739
Trzymaj w oryginale dbaj i nie rób dużo km to będzie normalnie unikat 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości