pewnie a silnik zepsuła mi poczta wkładając za długi tłok, jutro dzwonię na pocztę ich opier**lić za ten silnik xD. Adrol twierdzi, że nic złego nie zrobił, ba nawet jest idealnie xDD Znajomy mechanik jak to usłyszał to śmiał się chyba z 5 min. Nie polecam wszelkiego rodzaju napraw u adrola. Co do części sprowadzanych to nie mam zastrzeżeń ( nie wiem jak ze zrobionym wałem i czy głowica którą nabyłem od niego jest szczelna ale głęboko w to wierzę jak na razie). Jak można kłamać w tak perfidny sposób. Bez sensu. Nie chcę odsyłać tego silnika ponieważ czekałem na niego 3 tyg (a miałem czekać tydzień). Czekam aż się wypowie adrol... Tu może kitu nie wciśnie i zachowa w moich oczach trochę honoru. Adrol teraz słowo do Ciebie: Kolega którego słyszałeś przez telefon słusznie wdłg mnie stwierdził "weź i zacznij naprawiać komarki". Jak masz odpier**lać syf to mogłeś napisać, że go nie złożysz i byłoby po problemie, ja bym się z tym bawił...

(Chyba, że masz tokarkę
) Nawala po całej głowicy, czy tylko po zaworach ? Jak tylko po zaworach to niech ci stoczy takie otwory w tłoku na zaworki. Chyba że tłok jest prosty, więc wtedy nic nie bardzo da się zrobić, tylko stoczyć całego 
!
A co do głowicy od Hondy 6v, czy olej ma się lać po prawej stronie głowicy tak jak to było w chińskich głowicach ? u mnie ani kropli oleju tam nie ma.

Co do głowicy to się nie wypowiem, ale jak to bez oleju 
!

!

Głowicę zwracam adrolowi... jebi*e mnie to, miał być spoko sprzęt a wyszedł złom. Oczywiście doliczę sobie szkody jakie poczynił.

Jak można tak spierdolić silnik 
!

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości