Jak myślicie, jaki bak, albo nakładka na bak będzie pasowała do Benzera Yankee?? Chciałbym założyć większy bak bez przeróbek, lub wizualnie go powiększyć. Jakieś pomysły?
Pomimo że to prawie to samo Router WS ma ciut inszy i większy bak. Na pewno z jakiegoś innego chińczyka bazującego na tej ramie spasuje bez większych ekscesów.
Benzer YANKEE + LIFAN 120ccm + PZ22 60 tys km i dalej się kręci
Ich brauche Geld für Gasolin Explosiv wie Kerosin Mit viel Oktan und frei von Blei Einen Kraftstoff wie Benzin! Gib mir Benzin! R+
Chciałbym, aby moto wyglądało na masywniejsze. Czy możecie podrzucić jakiś link z Allegro do pasującego baku? Jest tego cała masa, ale nie jestem pewny czy te, na które patrze podejdą.
Czy np. ten podejdzie?
http://allegro.pl/zbiornik-paliwa-bak-r ... 24665.html
Polecam bak od Benzera Shafta.
Takiego zbiornika paliwa nie powstydziłyby się niektóre 125cc. Jest duży, pojemny i dość ładnie wyprofilowany. Wygląda o wiele lepiej od Rometa 125
Piotr.An, jakbyś zmierzył średnice teleskopów przednich to możesz od gb wsadzić tylko, żeby były takie same jak w gb. ew jeszcze półke wymienić i wtedy by pasowało no ale sprawdź średnicę
Wygląda nawet, nawet. Znalazłem na Allegro bak od GB Streeta, nówkę za 200 zł. Ten od Zumico też mi się podoba. Jeśli ktoś ma taki bak, proszę o kontakt.