modó³ wm mugen sport cdti

. A co do starszych konstrukcji może to prawda, że lepsze od dzisiejszych, ale na pewno nie WSK
. Może coś takiego jak mój MTX, albo jakieś inne DT tak. Rocznik ten sam jak WSK, albo i starszy a wygląda przy niej jak z kosmosu. Wiedz, że nigdy nie przejeździsz całego sezonu bezawaryjnie na WSK, bo zawsze wyskoczy jakaś pierdoła.

Kupić jakiegoś CRS'a za 1300zł i potem epa 

(oczywiście błotnik,owiewka, plastiki polisporta i by nawet wygladalo)
Myślałem nad nim ale jakoś bardziej przekonują mnie silniki stojące. Za tą samą cenę mam prawie 2x tyle mocy, także... No i wygląd Yamasakiego jest taki bardzo chiński
I podobno szprychy lecą jak chcą.modó³ wm mugen sport cdti

Chce mieć moto tylko do jazdy a nie do grzebania, taki jest ogar tylko niestety już z niego wyrosłem... Zanim bym zrobił yamasakiego tak żeby ładnie wyglądał to z ceny 1500zł zrobiłoby się 2000zł, a gdzie jeszcze koło i silnik, no i te mocowania robić... A w CRS'ie tylko bym zrobił tył sm bo ten błotnik i lampa nieciekawe.
Ale jeszcze pomyśli się i nad tym i nad tym 

michau_ek pisze:sam miałem identyczne plany - crs z silnikiem 200/250cc... a potem siadłem na tego crs'a i moje plany sie zmieniły...
wielkościowo crs jest mały, wibracje na 50cc takie same jak w przypadku leżącego silnika, hamulce i cała reszta wykonania jak w typowym chińczyku...
gdybym miał się skłaniać do kupna jakiejś crossówki chinskiej to wybralbym kingwaya yamasaki, do tego przedłużka amorka 3cm, mocniejszy silniczek i było by ciekawie(oczywiście błotnik,owiewka, plastiki polisporta i by nawet wygladalo)

Tylko nie wiem którego modelu to wymiary, czy nowszego czy starszego...modó³ wm mugen sport cdti

Sp3r pisze:michau_ek pisze:sam miałem identyczne plany - crs z silnikiem 200/250cc... a potem siadłem na tego crs'a i moje plany sie zmieniły...
wielkościowo crs jest mały, wibracje na 50cc takie same jak w przypadku leżącego silnika, hamulce i cała reszta wykonania jak w typowym chińczyku...
gdybym miał się skłaniać do kupna jakiejś crossówki chinskiej to wybralbym kingwaya yamasaki, do tego przedłużka amorka 3cm, mocniejszy silniczek i było by ciekawie(oczywiście błotnik,owiewka, plastiki polisporta i by nawet wygladalo)
Yamasaki jest mniejszy od CRS'a, wydaje się być może i potężniejszy, ale jak porównasz d wa obok siebie, to CRS'a wygląda nawet lepiej. Zauważ, że CRS jest na SM, nie Enduro.
tak na oko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość