Wszyscy cali, brat tylko lekko się w głowę uderzył, ja mam zadrapanie na łokciu a kolega co z tyłu siedział to nic mu się nie stało. Dobrze że miałem zapięte pasy, bo Maluch zatrzymał się na lewym boku i nie spadłem na brata, tylko zawisnąłem przytrzymany przez pasy.CZARO pisze:Brunon K ver. 205, O ku***.A wam nic się nie stało?

brat musi drugiego odkupić...
[/URL]

W takim za***istym stanie malucha rozwalićbrat musi drugiego odkupić...

No, dobrze mimo wszystko że nikomu nic się nie stało.KucaQ pisze:O żesz w mordę, cud że w pole, a nie na drzewo...

Ale żyletki też wypadły przy dachowaniu i już ich nie znalazłem.Monster96 pisze:to teraz to ci pozwalam być pro EMO

Dajmy mu z tydzień na oddanie kasy. Jak nie zdąrzy, to wiesz.Monster96 pisze:kiedy idziemy całym forum wp***dolić bratu ?

Tam już nie ma czego tuningować.Monster96 pisze:To teraz brunio zrobi pro za***isty tjuning malczana
Monster96 pisze:A nie wiesz ile 125p ma wys. ? bo nie wiem czy sie zmieszczę xD

Brunon K ver. 205 pisze:Ale żyletki też wypadły przy dachowaniu i już ich nie znalazłem.Monster96 pisze:to teraz to ci pozwalam być pro EMO(

Zrobisz kabriolecik

Haha brat brunona sie załamie 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość