• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Honda CBR 600 F2 92r

Zaprezentuj swoją maszynę.
michau_ek
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Re: Honda CBR 600 F2 92r

Postautor: michau_ek » czw 02 maja, 2013

Małe a cieszą - migacze tył... ktoś spieprzył robotę uszkadzając mocowania... lecz pare podkładek, dla bezpieczeństwa opaska zaciskowa, aby tak bardzo nie rzucało się w oczy troche czarnej izolacyjnej i efekt jest do przyjęcia :D

Obrazek

Obrazek

@ bonus: http://bikepics.com/pictures/2549460/

Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: ZiomeK » czw 02 maja, 2013

ładnie jest :>
3 moto, wszystkie zarejestrowane gdzieś indziej :D
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg

Awatar użytkownika
Olo
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Olo » czw 02 maja, 2013

Jak Ty tym handlujesz :P Rodzice się nie zgadzają, więc umowę masz na siebie, a nie jesteś pełno prawny :D
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Zipp/Shock/109607
Obrazek[/URL]
Motocykl jest bogiem,
prêdkoœÌ na³ogiem
Pal gumĂŞ i szalej,
nie myÂśl co dalej

Awatar użytkownika
CZARO
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: CZARO » czw 02 maja, 2013

Widzę,że masz tego trochę w tym garażu
Nie sztukÂą jest mieĂŚ nowy samochĂłd , sztuka jest mieĂŚ stary a Âżeby wyglÂądaÂł jak nowy...

Mercedes 190 by Czaro!

michau_ek
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: michau_ek » śr 15 maja, 2013

Moto wróciło z przeglądu, uszczelniacze lag + olej + filtr zrobione, można jeździć bez obaw. Jeszcze przed serwisem Cbr została przerejestrowana, jest blacha SRC więc powodów do kontroli coraz mniej. Zakupiłem także spodnie motocyklowe od kolegi z forum - brakuje butów i rękawic, na dniach wpadną. Od zakupu zrobione ponad 300 km, bez najmniejszego problemu. Aby tak pięknie nie było, to nie dokręciłem ciężarka kierownicy i niestety go zgubiłem - trwają poszukiwania nowego...

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

oraz: http://tablica.pl/oferta/honda-cbr-600- ... 2SCCd.html

aukcja wystawiona bardziej dla świętego spokoju (mama) niż na sprzedaż lecz jeśli trafi się kupiec to za takie pieniądze sprzedam :)
Ostatnio zmieniony śr 15 maja, 2013 przez michau_ek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » ndz 02 cze, 2013

Taka CBRka i migacze za 10zł? nie odpadają przy 100km/h? to chyba tylko dlatego, że są z carbonu...
OGAR 900 R > NSR 125 > CBR 600 F3 :)

michau_ek
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: michau_ek » ndz 02 cze, 2013

nie wiem jak z nimi przy 100 km/h... bo raczej rzadko tyle śmigam... ale w mogę zapewnić, że przy 200 km/h migacze czują się jak ryba w wodzie, ten chiński carbonowy plastik to najlepsze co mnie w życiu spotkało :F

Od początku było widać, że boli Cię każde słowo krytyki nt. nsrki... wierz mi - nie jest to motocykl marzeń, baa - ja bym z nim nie wytrzymał miesiąca ale ty wychwalasz i bronisz swój egzemplarz jakby co najmniej był sprzętem idealnym.. już udowadniał Ci niczego nie będę, bo tylko spina się stworzy a skończy się na tym,że te nsrki będą robiły 100 tys km bezawaryjnie na 1 tłoku a kompresja 8 bar będzie zdrowym silnikiem.

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » ndz 02 cze, 2013

dość wyraźne migają te szczałki :D

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

michau_ek, czy ja bronie mojej nsrki? do ideału jej sporo brakuje, jest jaka jest, ale mi wystarcza. I na chwilę obecną była moim motocyklem marzeń, więc skończ ten temat bo skąd możesz wiedzieć co ja lubie, a czego nie lubie?
A dyskusja nie dotyczy nsr, tylko kierunkowskazów w niej, bo nie masz się do czego przyjebać to na nie wsiadasz... no k***a rozumiem jak napiszesz, że jest ch**owo bok pomalowany czy coś, no ale co może być złego w głupich kierunkowskazach? <glupek>

Awatar użytkownika
Bumek
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Bumek » ndz 02 cze, 2013

nie wiem jak z nimi przy 100 km/h... bo raczej rzadko tyle śmigam... ale w mogę zapewnić, że przy 200 km/h migacze czują się jak ryba w wodzie

Mam nadzieję że to był sarkazm.. Bo jak nie, to możesz już sobie wybierać garnitur na pogrzeb..
Obrazek

michau_ek
Stały Bywalec
Stały Bywalec

mówisz, że mogę przyczepić się do kiepskiego malowania boku.. a nie mogę się przyczepić do kiepskiej jakości kierunkowskazów ? wtf, co to za zasady?

poza tym, o ile dobrze pamietam to te małe prostokąciki nawet do migania się nie nadają - te twoje a te moje... 2 różne światy. zobacz zdjęcie u góry jak pieknie miga :)

@Bumek,

już wybrałem z mamą (nalegała strasznie) w dniu zakupu szlifierki :)

znalazłem ostatnio w okolicy bardzo fajną drogę - baaaaardzo długa prosta, nie powiem, że nie próbowałem jej możliwości ale nie jestem też typowym dawcą, który zawsze i wszędzie za***rdala jak po***any. poza tym, do spalania ciągle się sie nie potrafie przywyczajić, więc np. jadąc do szkoły nie pałuje w niebogłosy bo jakby nie patrzeć ok 15 km mam w jedną a na spalanie jakoś się to tam przekłada..

/sory za bluzgi, zycie nie pozwala mi sie sobą w pełni cieszyć, wszystko denerwuje mnie podwójnie i tak póżniej wychodzi - chory jestem :C
Ostatnio zmieniony pn 03 cze, 2013 przez michau_ek, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

A zrozumiesz, że one mają TYLKO MIGAĆ? Nie biegam po nich, nie kopie w nie ani nie wale młotkiem, one tylko świecą... jedyne co sie może w nich zepsuć to żarówka - a tu nie ma różnicy, czy kierunkowskaz kosztował 4zł czy 40zł, bo i w tym i w tym żarówka może być taka sama... Mówisz, że źle świecą?
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Awatar użytkownika
Bumek
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Bumek » ndz 02 cze, 2013

michau_ek, ale chyba nie dzidasz 100+ w zabudowanym? Dla mnie to czysta głupota..
Obrazek

Awatar użytkownika
kj55555
Praktykant
Praktykant

Postautor: kj55555 » ndz 02 cze, 2013

Wow, ale sprzęt. Kozak ;) . Dla mnie kierunki pasują, dobrze wygląda. Pozdro.

michau_ek
Stały Bywalec
Stały Bywalec

norek może tak, a nie rozumiesz, że jak przypadkiem zachaczysz o ten kierunek, dziewczyna będzie schodziła z "scigacza" i zahaczy noga albo torebką i już masz po kierunku? pokleisz gorącym klejem co? :F już nie mówiac o tym, że po sezonie normalnej jazdy one same odpadną.

Co do świecenia - mam porównanie na żywo, bo moje 2 stare migacze oddałem kumplowi, który wrzucił je do chińczyka - jest różnica i to spora. pomijajac oczywiscie kwestie estetyki.

Bumek, zazwyczaj to nawet przestrzegam przepisów ruchu drogowego, szczególnie w terenie zabudowanym lecz jak mam przed sobą prostą,suchą i pusta drogę to nie ukrywam, że manetke odkręcę :)[/b]
Ostatnio zmieniony ndz 02 cze, 2013 przez michau_ek, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Nasze motocykle”