BarracudaPL, mocowania z alu i się wyginają w te i we wte
Monster96, sorka, wcześniej nie zauważyłem Twego posta
No więc polerkę zaczynam od dogłębnego czyszczenia odby.. wróć! powierzchni, która będzie polerowana
Potem biorę papierki, na początek lecę 360 aby zeszlifować lakier, jak już lakieru nie ma, to łapię za szejsetę i szlifuję i lecę do 2500 aż uzyskam efekt baaardzo delikatnie zamglonego lustra. Potem wiertarka lub szlifierka w filcem polerskim i pasta lekkościerna. Ja używam AutoMax w takiej niebieskiej tubce lub K2 Tempo, obydwie są za***iste
Potem jak już wypoleruję, to biorę w rękę kurw.. wróć! szmatę i czyszczę to co wypolerowałem
No i nie chce mi się za często tego czyścić, więc tak co 2 miechy przelecę pastą polerską, bo aż tak strasznie nie utlenia się
Polerki wykonane na początku zeszłych wakacji zczerniały dopiero przed zimą, więc nie jest źle
Jakbyś chciał coś jeszcze wiedzieć to wal śmiało (tylko nie ubrudź monitora

).
Bumek, ja nie potrafię o coś nie dbać, nawet jak oddawałem rower na złom, to złomiarz się pytał czemu nowy rower oddaję, a ja do niego, że ten rower ma 12 lat i rama pękła, bo aluminiowa, a że uwielbiam stuntować rowerem to jej czas nastał
Dałbyś mi zaniedbanego chińczyka, to po tygodniu byś pomyślał, że to nówka z salonu. Na prawdę, nawet tata mówi do mnie, żebym jej (Kingi) tyle nie czyścił, bo w końcu lakier zetrę