szerokości i dużo nabitych km 

n0r3k pisze:na liczniku 16000km... wiekszosc nsr jest kręcona
Silnik NSR jest w miary żywotny w porównaniu do innych 125 2t 
[/URL]

a napęd jest widzę świeżo zmieniony na DID więc pojeździ jeszcze baaaardzo długo
a co do silnika jc20 - naprawdę bardzo dobra jednostka, może nie najmocniejsza ale wśród innych 125cc w 2t naprawdę wyróżnia się bezawaryjnością 

a co zamierzam? kierunki chce zmienić bo są troche za duże, ale to na końcu. Teraz mam troche czasu i zamierzam wypolerować na lustro korek wlewu paliwa, półke kierownicy, podnóżki pasażera, sety i tłumik
nerki już odmalowane, jeszcze rury wlotowe poprawie na czarno i z wizualki to chyba na tyle
napewno o czymś zapomniałem ale jak sobie pooglądam nsrke to ciągle coś do głowy przychodzi, więc niewiadomo co tam jeszcze wymodze 

oryginalna jest taka fikuśna ale mi sie podoba
akcesoryjne są dziwne
ogólnie jakoś przeszło mi przerabianie tak jak to było w ogarze, chce ją zrobić na oryginał oprócz kilku pierdół 

modó³ wm mugen sport cdti

A powiedz mi, jak z plastikami? Ściąga się lepiej niż w ogarze czy są też te zatrzaski, które się mogą urwać w każdej chwili? I jak plastiki spasowane? 

tak samo ogon, ale o tym to wiedziałem, wystarczy odkręcić rączke i 2 śruby i cały ogon z lampą schodzi 

NSR już czyściutka i ogarnięta pod spodem, teraz może wreszcie wezme się za te uszczelniacze, i przydało by się pomalować to co trzeba. dziś troche długo pierdoliłem się z tym czyszczeniem i układaniem wszystkiego i zabrakłomi czasu bo trzeba było iść na mecz a potem Tokio Drift
(swoją drogą Barca wreszcie niezły łomot dostała
)
Przy takiej Hondzie aż chce się robić, bo gdy odkręca się wydech to się odkręca wydech, potem się go przykręca i wszystko działa, a w ogarze już by trzeba było robić nowe szpilki...

ale widać, że NSR trafiła w dobre ręce
[/URL]
a co tam ma w silniku to niewiadomo, koles mowil ze nic w niej nie robil takze niewiadomo. a jazda zacznie sie w przyszlym tygodniu 

n0r3k pisze:tzn. wedlug numeru ramy jest z wloch tak jak wiekszosc nsr podobno![]()

[/URL]Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości