Suche dane o CBR:
- 92 rocznik,
-oryginalne malowanie ( przewrócona prawo, zdarta okleina, źle nie jest)
-72 tys km przebiegu,
- fabrycznie 100 km,
- silnik suchy, nie grzeje się, nie stuka i nie puka, pracuje wręcz wzorowo.
- praktycznie nowy napęd,
- moto proste,
- opłaty i przegląd do sierpnia,
- sprowadzona w 2008 roku.
Co trzeba zrobić na TERAZ:
- wymiana aku,
- wymiana uszczelniaczy lag (jedna cieknie mocno),
- wymiana wszystkich 4ch migaczy (są wrzucone te prostokątne po 2,50 zł xD, z tego 3 uszkodzone)
Co w niedalekiej przyszłości?
- wymiana przedniej opony,
- filtr + olej + regulacje (tak profilaktycznie, bo silnik pracuje wzorowo)
- klocki tył,
Z Cbrką dostałem 2gą tylną opone - będzie co palić - oraz ten plastik który jest porysowany więc tylko zmienić.
Czas na najlepsze - FOTKI!
Ostatnie zdjęcie zostało zrobione przeze mnie, reszta jest z tablicy (link:http://tablica.pl/oferta/honda-cbr-600-CID5-ID2m6qw.html )- jest tam jeszcze kilka zdjęć.
Jak pisałem, dałem 4100 wraz z kaskiem - teorytycznie jest to cena rynkowa ale mi i tak się wydaje, że przepłaciłem troche, bo jest pare rzeczy do porobienia które mogą być kosztowne. Ogólnie zamierzam porządnie przygotować ją do sezonu, zaczekać spokojnie na 17 urodziny, zakupić jakiś strój i cieszyć się maszynką.
UWAGA ! Wiem, że chętnie każdy cisłby mi teraz, że nie mam prawka, że sie zabije, że jestem głupi, że moi rodzice są nieodpowiedzialni itp więc:
- JESTEM ŚWIADOMY KONSEKWENCJI takiej jazdy, przeczytałem aż za dużo na ten temat,
- RODZICE absolutnie tego nie popierają, ale juz tak się stało - moją pasją stały się motocykle i większego wyboru im nie daje.
- KAŻDY kto chciałby teraz napisać cokolwiek o kwestiach prawnych niech sobie daruje - ja wszystko wiem.
ps. jestem otwarty na krytykę (tylko nie w kwestii prawa- proszę), najlepiej oceńcie czy wpakowałem się w trupa który będzie skarbonką czy jednak warto to przygotować i się cieszyć? przepłaciłem ? wg. mnie zapłaciłem cene rynkową. jestem otwarty na opinie.
ps.2 moje nie doszłe suzuki: http://tablica.pl/oferta/sprzedam-motor ... 2LgB3.html

przecież jeździłeś już dużo gpz 190km/h w 3 kurtkach i nic się Tobie nie stało 
[/URL]

ja przyjmuje krytyke, przepłaciłem - ok, sam chciałem ale nie będę się kłócił, że nie, i że wszystko jest takie świetne i tanie i będzie jezdziło ho ho bo może po nocy wcale nie odpalic... jeszcze nie próowałem 

A jak jest z policją u Ciebie? Dostajesz mini zawału gdy mijasz radiowóz?