Elo
Przerwa zimowa i jak to u większości motocyklistów, maszyny podczas zimy ulegają modyfikacjom
W sumie dawno nic nie pisałem, ale pominę dużo faktów i przejdę do bliższych czasu obecnego zdarzeniom. Postaram się streścić opis
Nadeszła zima więc trochę się go rozebrało, aby cosik za ciepło mu w tej piwnicy nie było...
przeniosłem gniazdo zapalniczki, ale i tak wyląduje niedługo po drugiej str, dlaczego zobaczycie później
stelaż pod kufer GIVI
Dodatkowe światło stop w kuferku. Oczywiście na chwilę obecną stop świeci wraz z lampą.
Czas na małe zakupy...
Nowy reflektor...
Lustereczko powiedz przecie, czyż nie w ładnym motorku siedzieć bedziecie ?
Tarczę hamulcową w ramach eksperymentu przetoczyłem. Efekt był lepszy od spodziewanego. Ubytek 0.5mm
W międzyczasie kupiłem 600ml lakieru z palety kolorów motocykli za 350zł...
Przyszło trochę ciepła i pieknej wiosny...
Z początku jeździłem przez jakieś 4h ze zbiornikiem od mojej eci 150, ale się spsuł kranik więc pozostała buteleczka i wężyk... Zawsze coś
Do new lampy trzeba było dopasować kiedyś tam uszkodzony plastik przez poprzedniego właściciela...
A teraz czas na składanie z pominięciem różnych przeżyć
Zadupek niebiesko-czarny jak by nie było dobrze widać
Przepraszam za słabą jakość zdjęć, no ale już ciemno jak w du... A na dworze mam ok 30cm śniegu + zaspy ok 70-100cm -.-
Asiulka dostała również nowe kierunki przednie, bo stare mi się rozwaliły... Co prawda dalej te same ledy strzałki, ale mają dobry stosunek wygladu do ceny
Lepsze zdjęcia, będą wraz z nadejściem lepszej pogody.
Zapraszam do komentowania
Lewa