Ogólnie powoli lecę do przodu z tematem. Na dniach zamawiam okleinę i jeśli uda mi się ją dobrze nakleić to efekt powinien być kozacki 

Ogólnie powoli lecę do przodu z tematem. Na dniach zamawiam okleinę i jeśli uda mi się ją dobrze nakleić to efekt powinien być kozacki 

. Na dniach postaram się coś ogarnąć w tej mierze i już powinno być w miarę przyzwoicie z sendą

Pouszczelniałem ją trochę ale to jeszcze nie to. Układ chłodzący zalany odpowietrzony ale ten zbiorniczek to lipa i muszę inny zamówić. Zatankowałem lecz za dużo oleju trochę i kopci. Elektryka na razie nie ruszona bo ja sam tego nie zrobię a ojciec niema czasu mi pomóc jak na razie. Senda wygląda teraz tak samo jak na zdjęciach co wrzuciłem wcześniej,plastiki założę jak porobię elektrykę i dojdę z tym zbiorniczkiem. jakiś filmik z tego jak to chodzi to na dniach zrobię bo na razie bardzo zimno i mokro i senda uwalona mocno.

ja z ojcem sprowadzamy moto z większych klas pojemnościowych po 500 euro

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości