No więc panowie, przydałaby się aktualizacja.
Zacznę od początku, przyszła do mnie folia chrom, chciałem nią okleić przedni błotnik, no ok, biorę się do roboty. Suszarka, nożyk i jazda, na początku trochę było zagnieceń, ale mówię, co tam, potem się je zniweluje. Do końca błotnika dojechałem z zagnieceniami tak wielkimi, że szok! Nie zrobiłem zdjęcia z tego okresu bo aż żal było na ten błotnik patrzeć. Zdarłem folie i wyje**łem do kosza. Byłem nieźle wkur**ony na siebie, bo w końcu wyrzuciłem 20zł na to szmelctwo, ale na szczęście trochę mi jej zostało i okleiłem filtr powietrza oraz lampkę od podświetlenia tablicy
Dzisiaj dotarł do mnie również carbon, odrobiłem lekcje i zabrałem się do roboty. Carbon jest termokurczliwy, przez co pięknie dopasowuje się do nierówności po podgrzaniu go suszarką. Okleiłem nim kilka elementów i założyłem prawie wszystko już do moto. Jutro tylko pozostaje mi założyć przedni błotnik, filtr powietrza, oraz zrobić nowy plastik na oparcie
Nie piszcie co jeszcze mogę okleić, gdyż ilość carbonu teraz jest optymalna i więcej go raczej nie będzie
Sticker został tylko na listwie pod przednią lampą i tam pozostanie, gdyż wygląda fajnie akurat w tym miejscu
A jak już o stickerbombie mowa, to "zderłem" go z pokrywy zębatki
Nie martwcie się, jak tylko skombinuję kwas od kumpla to biorę się za polerkę
Lusterka chu*e wysłali dopiero wczoraj, więc najprędzej w poniedziałek mogę się ich spodziewać.
A dla zainteresowanych tłumikiem - niestety bardzo ciężko mi określić w jakim terminie zrobię tę modyfikację, ponieważ nayebao śniegu po kolana, a zanim to stopnieje i droga wyschnie to dobre 1.5-2 tygodnie. Ale bądźcie cierpliwi, tłumiki na pewno przed sezonem będą!
No więc kilka fociszek
Tablica zasłonięta pokrowcem na telefon, żeby flesz nie odbijał się od blachy
Tak, dostałem od kumpla takie zaproszenie na 18-stkę
Komentujcie!