myśle ze to jest po równokayohi pisze: i na stargardzie sie spotkac .
i nad miedwiem sie przespac
ja mam do stargardu 30 km ( nie całe) 

myśle ze to jest po równokayohi pisze: i na stargardzie sie spotkac .
i nad miedwiem sie przespac
ja mam do stargardu 30 km ( nie całe) 

dlatego ze dostałem prosto z Chin (lzejsze magneto rotor kid czy jakos tam ) i oddałem do bardzo dobrego serwisu i myślę ze jutro juz po niego wrócę 

komin za duzy jak na te moto a naklejek za dużo
no ale cóż tobie ma się podobać
Poza tym to git moto fajna owiewka
i czy duzo dała
---> http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kin ... -50/122739

modó³ wm mugen sport cdti

Tyle to ja wiem ze ma 7 Km a nie 12 tylko tak se dodałem dla szpanu
Dlaczego Naklejek tyle? Bo zamówiłem i szkoda było wywalić a dalem je tam gdzie miałem dobre zadrapania i porysowania . Najwięcej mam na baku od tego plecaka bo jeba.magnesy rysują. I trochę taki obklejony
Malować tez nie chciało mi się
.... Ale najlepsza reakcja była mojego wujka gdy po remoncie przyjechałem do niego (wujek stary motocyklista ) i tak stoi słucha i mówi no teraz to motocykl i mówi ze te motory jak na ten wygląd masywny z tymi silnikami 50 to naprawdę przesada
Ale dźwięk wyśmienity
1 odpalenie silnika i bylem zdumiony i ten bass poezja 

) Ah ta Baska
***** Były plany kupić Honde Varadero 125/50 ale gdy pomyślałem o mojej Basi ze pójdzie w jakieś obce ręce
W ostatni dzień przed wyjazdem po honde zrezygnowałem na 2 dzień pojechałem do mojej starej miejscowości (odkryłem baśkę za 1 razem się odezwała lecz szybko zgasła lecz za 2 razem dałem jej po manetce i chodziła pięknie ) Potem 100 km no stop ile fabryka da
Ale na chwile obecna sprawa wygląda tak .

.
to przez 2 lata (jeździłem tylko 2 miesiące przez czas urlopu a potem stal 10miesiacy) Teraz stal 8 miesięcy nie dotykany
Wydech fajny dźwięk piękny tylko wiesz podczas jazdy(długi trasach) mnie denerwuje
Ale na postoju czy podczas spokojnej jazdy (poezja)
Co do lakierku właśnie jest fajny ale wielki - już takiego lakieru nie dostaniesz . Gdy dobrze umyjesz pada słonce widać taki perełkowany lakier.. Jeszcze dodam ze czekam na Handbary
no i nowy tankbag , może tez kupie kufcio
Zadbany (dbam jak tylko mogę chociaż były momenty ze potrafiłem ja pier... (wiem kobiet się nie bije
Sa tez odznaki które ciężko usnąć ale staram je poprawiać lub wymieniać (teraz myślę nad manetkami tylko nigdy nie wymieniałem i kupie a pasować nie będą?
)Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości