• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

lagi

adrol

Re: lagi

Postautor: adrol » czw 14 lut, 2013

Metaxa może ma trochę racji z tym, że jego lagi nie pasują, ale carlos moim zdaniem nie ponosi tu żadnej winy i myślę że carlos nie zasługuje na negatywa ;).

=Metaxa=
Uczeń
Uczeń

Postautor: =Metaxa= » czw 14 lut, 2013

No właśnie cały czas Wam wyjaśniam, że nie zwracam bo uszczelniacze po 3 zł sztuka są troche uszkodzone tylko dlatego, że się pomyliłem i nie pasują. To nie jest wina Carlosa, założyłem ten temat, bo straciłem z nim kontakt, to była by jego dobra wola gdyby przyjął zwrot i o tym rozmawialiśmy, to napisał, że spoko tylko czeka na kasę a potem straciłem z nim kontakt i dlatego jest ten temat.
Jeśli Carlos nie chce przyjąć zwrotu nawet nie za te 200zł, tylko 150 to koniec tematu, może je sprzedam komuś.
Jak jeÂździĂŚ to nie tylko po najbliÂższej okolicy - nie branzlowaĂŚ siĂŞ!

Awatar użytkownika
Monster96
Weteran
Weteran

Postautor: Monster96 » czw 14 lut, 2013

=Metaxa=, Własnie mnie rozbiłeś. Napierw czepiesz sie o uszczelki , długość lag , lamentujesz jakby carlo był strasznym oszustem a teraz BOOM.

-nie chodzi mi o uszczekniacze

Dwa dni potem

-nie chodzi mi o długość lag

O poco ten temat z tytułem Wielki negatyw ?! Kupiłeś towar. W handlu bez umowy pisemnej nie ma obowiązku przyjęcia zwrotu, z resztą nigdzie nie pisze że uzywany towar ma gwarancje ... Chodzi ci teraz niby o kontakt ? Pisał carlo wyraźnie że popsuł mu sie net. chłopie ogarnij pierw to do kogo masz pretesje że jestes -200zł , idź do lustra i nawytykaj temu w lustrze że cie tak przerobił -.- <troll> .

Myślę że temat nie tyle do zamknięcia co do całkowitego usunięcia bo negatyw bez podstawny a i sama postawa metaxa jest ... hm.. "ciekawa"
Moja Honda Szybsza niÂż wyglÂąda !

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » czw 14 lut, 2013

Też proponuje usunąć temat ze względu na jego tytuł, bo ktoś wejdzie zobaczy, aha ten gościu ma negatywa to ch** nie handluje z nim, a nawet nie przeczyta o co biega.
OGAR 900 R > NSR 125 > CBR 600 F3 :)

Wróć do „Kosz”