adrol, podstawy każdego przedmiotu zawsze się przydadzą, ale powtarzam - podstawy. w matmie będzie to dodawanie, mnożenie i parę innych, w chemii kilka podstawowych wiadomości o pierwiastkach, z którymi mamy do czynienia w codziennym życiu, a w polskim będzie to ortografia, interpunkcja, gramatyka, i nie powiem że wiedza o napisaniu podania czy CV w życiu sie nie przyda, bo mi już się przydało, a mam jeszcze sporo życia przed sobą.
Gost Rider, bład, pisząc ten tekst nie zniżałeś się do mojego poziomu, ale zapewne często zaglądałeś do wikipedii.
Nie wiem po czym wnioskujesz to, że mam problemy z otaczającym mnie światem, może masz problemy z interpretacją wypowiedzi, nie wiem.
szczerze to mam to w du***, myślisz, że będę się przejmował durną wypowiedzią człowieka, który twierdzi że mam problemy z rzeczywistością, a który nie widział mnie nawet na oczy?

dobre.
Pozwolisz, że zacytuję słowa znanemu większości młodych motocyklistów człowieka:
,,Ja mam swoje zasady, poglądy, przekonania,
nie wmówisz mi baranie, że śnieg jest ciepły. Nara"
Są takie sprawy, w których mam własne zdanie i którego się trzymam, a żaden baran nie będzie mi mówił co robie źle, a co dobrze.
aha, możesz mi jeszcze podać te ,,inne fora'', bo kojarze tylko jedno