Siema - mam problem - ostatnio nie umiem sciagać filmów... kiedyś bylo to proste, gogle. nazwa filmu, peb pl i sciagam co chce, teraz albo ciezko cokolwiek znalezc albo nie umiem wlaczyc sciagania bez wysylania smsów... macie jakiś sprawdzony sposób na sciagniecie tytułów takich jak skyfall czy ted?
to tak, wbiłem na ta twoja strone, sciagnalem jakas inna przegladarke torch, wlaczylo mi sie pobieranie ale... predkosc 24kb/s mnie nie zachwyca, powoli się podnosi ale bez przesady, normalne pliki sciagaja mi sie 600 kb/s moge cos z tym zrobic?
narazie starczy, temat moze trafic do kosza - dark warez - o to mi chodziło, prosto, moze nie z najwieksza predkoscia (np ego files ogranicza do 100 kbs) ale lepsze to niz nic dzieki
Panowie to wy nieznacie http://gturbobit.net/ ? Wchodzicie sobie właśnie naprzykład na darkwarez.pl szukacie linku z turbobit, wchodzicie na tamtą stronke ona wam wygeneruje link premium , wchodzicie w ten link, 5 sekund popatrzycie na reklamy w prawym górnym rogu pojawi się przycisk i ściągacie co chcecie na pełnej ****