z resztą obojętne, bo i tak w lutym nie bede jezdził
a tak to do marca chociaż wiecej kasy zbiorę 

od modułu po kopkę

Ale i to i tak bardzo bardzo tanio.modó³ wm mugen sport cdti

http://forum.moto-4t.pl/viewtopic.php?t=1736&start=0
[/URL]

Jeszcze obejrzałem filmiki motorków na tym silniku i według mnie silnik bardzo dobry
. A stwierdziłem że raczej kupie CBR, bo ogólnie wolę już te 125ccm firmowe, lepsze. Zrobie A1 i będę mógł normalnie jeździć 

. Więc nie będę musiał się rozstawać z moim moto. Zwłaszcza, że po wsadzeniu silnika będzie 125/50 i będzie szło jak powinno
. Na początku stycznia, myślę, że już będę miał silnik, i kilka części. Kilka części, dlatego ponieważ fundusze nie pozwalają by skompletować wszystko. Jak wiadomo części do CBR nawet używane są dość drogie, ale nie najdroższe, co też jest plusem
. Jak obliczyłem to cały koszt przeróbki wyniesie mnie około 1900-2000 zł. Ew. jeżeli się uprę, to chyba skorzystam z nowej opcji wprowadzonej w allegro "Raty payu" wtedy skompletuję wszystkie części za jednym razem, a spłacanie tego 1000 zł na okres roku to nie całe 100 zł miesięcznie, na co mogę sobie pozwolić. 1000 zł dlatego, bo na silnik będę miał pieniążki i kupuję za gotówkę
.

Jak obliczyłem to cały koszt przeróbki wyniesie mnie około 1900-2000 zł.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości