teraz mi cagiva łyka max 6 litrów przy pale full
ale silnik nówka to co się dziwić tamten mi łykał ósemkę i jeżdżę codziennie i jakoś nie przeszkadza mi że tyle pali
bo jest kopyto 

teraz mi cagiva łyka max 6 litrów przy pale full
ale silnik nówka to co się dziwić tamten mi łykał ósemkę i jeżdżę codziennie i jakoś nie przeszkadza mi że tyle pali
bo jest kopyto 

Uważam, że nie wyglada źle z nimi.
Co sądzicie Panowie? 

jakaś traska się szykuje przed zakończeniem sezonu? 

Myślałem nad szybkim jednodniowym wypadem przed Ostródę do ciotki. Ale to zobaczymy.. Pogoda lipna się robi. : )
Przyjechał kumpel. I tak siedzimy. Jako że od maja do września śmigałem na rowerze i zrobiłem ponad 4000 km postanowiliśmy, ze dla odmiany skoczymy gdzieś na Hanii. : ) Padło na gdańskie Brzeźno
Wiec wsiedlismy na Hondę, pojechałem zatankować. a`propos paliwa to na 10 litrach zrobiłem 250 km
Myslę, że jak na 2T i jeździe 100-110 km/h to nie jest źle.
potem S6 czyli Obwodnica 3M. Zjazd na Wrzeszcz. Mijam niedokończony fragment trasy Słowackiego. Hydrobudowa budowała i upadła. Jak stoi tak stoi. Jak tak dalej pójdzie to będzie stało tak jak w Tuszynie pod Łodzią fragmenty estakady przy DK1. Potem Aleja Grunwaldzka i Hallera. ; ) I tak dojechalismy do Brzeźna : ) Porobiłem Hance kilka fot i wróciliśmy do domciu. ; ) Ogólnie z kumplem nabiłem 80 km
Może na Hel pojadę?
Jak będziecie chcieli to moze opisze jedną z wypraw na rowerze. : ) Romet mnie wkurzał, paliwo poszło w górę.. Rower to dobra odskocznia. : P

![:] :]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/kwadr.gif)

4000km na rowcu? Prawie jak kolarze 

To jest w miejscowości Głuchówkuba2354 pisze: Jak tak dalej pójdzie to będzie stało tak jak w Tuszynie pod Łodzią fragmenty estakady przy DK1.
Lasy już wycieli przy tych wiaduktach ze 2 lata temu i na tym się skończyło
Ale obok już ruszyły pracę więc chyba nie długo wezmą się za zburzenia tych wiaduktów 
[/URL]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości