Równie dobrze mogę się spytać, co jest super w Ogarze 900 by ALPEN? Twoja odpowiedź jest... no beznadziejna
I mam to gdzieś że jesteś adminem, ale jesteś też użytkownikiem jak każdy z nas.
Jest moja i takiej drugiej w takim stanie nie ma
Jak będziesz mieć motor za własny hajs to pogadamy.
super stara? ALE MOJA! Sam sobie na nią zapracowałem. Sam muszę sobie paliwo kupować i sam muszę o nią dbać. Jeśli tak masz to dziwie się czemu nie ogarniasz. A jeśli Tobie RODZICE kupują paliwo i dają na serwis to się nie dziwie.
// speedermodó³ wm mugen sport cdti

Miejmy nadzieję, że za rok będzie duuużo lepiej. Teraz zbliżają się mikołaje. : ) Zapowiada się ciekawa impreza. 

kuba2354 pisze:ubliżyłeś mi pisząc, że moja Honda jest super stara
Co jest takiego super w starej nsr? Rozumiem, przyjechałbyś Junakiem m10, ale nsr?...
kuba2354 pisze:I że każdy "jej" niby foty robił.
kuba2354 pisze:Że takiej wersji Hondy nie znajdziesz. JC20 jak najbardziej. Ale nie JC20 z ramie 250 (oryginał!) i w dodatku z pełnym zabudowaniem. Oryginalna nie miała plastików i silnik było widać.
modó³ wm mugen sport cdti

to świadczy o jej wyjątkowości. Bo odpowiedz mi na Priv szczerze, czy kiedykolwiek widziałeś taką Hondę? A jak tak to ile?Alp3n pisze:Że takiej wersji Hondy nie znajdziesz. JC20 jak najbardziej. Ale nie JC20 z ramie 250 (oryginał!) i w dodatku z pełnym zabudowaniem. Oryginalna nie miała plastików i silnik było widać.

modó³ wm mugen sport cdti
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość