Elo elo 3 2 0
Asia trochę się zmieniła... z pewnymi sprawami na lepsze a z innymi na gorsze

zależy jak na wszystko paczać
Może żeby nie przynudzać foto i krótkie opisy zdjęć...
To bierzemy się za przód...
Na klocek
zaczynamy zabawę z lagami
Musiałem rozkręcić obydwie jeszcze przed zamawianiem części by sprawdzić numery uszczelniaczy i ilość oleju w sprawnej ladze...
trochę chemii i części
Poszło mi 3 puszki motripa motipa czy jak tam to się... A olej do zawiasu był bezbarwny
Żałuję że nie darłem całego do gołej

no cóż trudno...
Błotnik który dalej się rozłupał trzeba było wzmocnić czymś więcej niż żywicą z matą szklaną...
To były nity tzw bananowe do plastiku... 80gr sztukę chyba dałem a kupiłem 9
Później je trochę nity młotkiem potraktowałem od środka i na to włókno z żywicą...
Powoli składamy...
cdn...
i już cały...
Kupiłem mu naklejki yamaha w warsztacie u nas bo na allegro nie chciałem zamawiać z braku $$$ a były inne ale ujowe...
Dostał nowy olej Castrol Power 1 Racing Semisyntetic 10W40 4T
Wszystkie linki nasmyrane...
Hamulec (głównie tarcza) odtłuszczony, zalany nowym płynem, lecz jeszcze raz go przeleję, bo gdy ścisło już klocki, to teraz później bierze...
Nowe klocki przód RMS Made in Italy...
Sakwy boczne (do poprawy wzmocnienia jeszcze)
Nowy filtr paliwa
Czyszczenie filtra powietrza
Nowe wężyki paliwa
Nowa świeca NGK
Regulacja zaworków
Dokładne uszczelnienie góry silnika gdyż po ostatniej regulacji zaworów złożyłem na sucho i się pocił...
Poprawione mocowanie Tablicy
Wyczyszczony klosz lampy tył
Tutaj tak z ciekawości pozaglądałem przy wymienianiu oleju xd
Spaliła mi się żarówka z tyłu w kierunku i dziś dałem nową za 12.50 (miała być za 15 xd ) i te kierunki mają żarówki
12V21W
i dużo dużo więcej...
Dziś trochę pojeździłem ale dalej cykam bo policji jak... psów? xd
Prawko nie wiem dokładnie kiedy będzie

tak z tydzień trzeba jeszcze czekać i nie pomoże Święty Boże... puki co mam papierek z egzaminu praktycznego

Ponoć mandat tylko 50zł więc wolę 50 niż 500
Trochę łyso mi wyglądają te czarne boczne plastiki ale ten wzorek zrobił się tragiczny już a nie miałem ochoty kupować kolejnego sprayu i oklejać to...
A jak wam się widzi? Lub co nie widzi
Pozdro i LwG!!!
Ps... zapomniałem dodać... Niedługo planuję nowy (używany) reflektor
Polerkę setów kierowca pasażer i klamek... Końcówki kierownicy by się zdały polerowane albo w chromie... Wg set kierowcy wymienić lewy (ten spawany) i tam takie tam...