jak odjeżdżali to mi pokazali palcem wskazującym nie wolno a ja się zacząłem śmiać ale uwierzcie mi
że 136 to nie jest aż tak dużo
koło mnie raz koleś miał 200km/h bo kawałek prostej jest xD oczywiście na wsi

jak odjeżdżali to mi pokazali palcem wskazującym nie wolno a ja się zacząłem śmiać ale uwierzcie mi
koło mnie raz koleś miał 200km/h bo kawałek prostej jest xD oczywiście na wsi

Pytałem co zrobić żeby odzyskać dowód, a ten no napraw usterki i na diagnostykę. Pytam się jakie a ten żebym zmienił oponę i jakoś to poblokował. No i oczywiście mówi że do domu pchamy.

Sam yzf kolegi jechałem 110 po wsi

ja miałem po prostu szczęście że sarna zdążyła przebiec bo była na krawędzi drogi prawie 

jasnę że dostanę co to za problem?? Muszę tylko zakupić opony nowe i jadę na przegląd. Blokować hehe zdławię ją jakoś bez zbędnych zakupów.

ale nie wiem zobaczy się czekam na opony. Potem jadę do elektryka żeby mi zobaczył co nie tak ze światłami bo wpadłem w dziurę i przestały świecić
postaram się pomalować błotnik w między czasie i założyć. Muszę jeszcze zmienić klocki hamulcowe przód i tył oraz uszczelniacze zawieszenia. Przydało by się też ślizgacz do łańcucha zapodać
No to teraz czekamy czy przejdzie przegląd
weź gaźnik rozreguluj żeby nie wchodził na obroty 

xdmodó³ wm mugen sport cdti
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości