w nastepnym roku raczej GS500 bedzie 

Można. Bardziej to ją wkurza że zamiast pisać czy coś to wolę iść i pogrzebać coś 

jak miałem jeszcze laskę, to ch** mnie obchodziła jej opinia na taki temat 

że nie miałem czasu na nią tylko pracowałem i odpoczywałem.

) poprosił mnie o małą pomoc, a ja to się na kobietach nie znam za bardzo, kiedyś była ale nie mówmy o tym
Bo to jest tak że on swojej przyjaciółce na której mu zależy bardzo (jej też na nim zależy) mówił że nie pije, a czasem dawał w palnik, no i ona się dowiedziała że 'raz' pił. No i teraz jest taki lipton i wgl że ona straciła całkiem zaufanie do niego, dużo już naprawił (m.in. to że jej zależy, że go nadal bardzo lubi), ale zaufania nadal nie ma
A że to mój ziomek jest to chcę mu bardzo pomóc, wiem jak mu na niej zależy... Rozmawia z nią codziennie o tym, ale marne efekty, ona nadal mu nie ufa... Tak ogółem to się stało jakiś tydzień temu, jeśli to jest ważne. Panowie specjalisty, pomóżcie 
modó³ wm mugen sport cdti

modó³ wm mugen sport cdti

Na to potrzeba czasu, jeżeli jej zależy to zaufa w końcu.
znam to po swoim przykładzie 

Ile to może trwać? Psychika kobiet jest zbyt skomplikowana...modó³ wm mugen sport cdti

Przed chwilą dowiedziałem się że ta dziewczyna chce mu ufać, tylko na razie nie może wgl, wiecie że straciła zaufanie ale chciałaby mu ufać. Są szanse??modó³ wm mugen sport cdti
ha czytając to przenoszę się w czasy gimnazjum
i większość do dziś zachowuje się na tym poziomie, czyli potrafią się obrazić na chłopaka, o to, że wypił sobie, mimo, że same lubią wypić. Lepiej, żeby nie dawał sobą za bardzo sterować 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości