• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Wszystko o dziewczynach :)

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Re: Wszystko o dziewczynach :)

Postautor: n0r3k » czw 26 lip, 2012

ja ide z kumplami 2 z byłej klasy, obydwaj motocyklisci i co sie okazało z ziomkiem z konkurencyjnego forum :D
OGAR 900 R > NSR 125 > CBR 600 F3 :)

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » czw 26 lip, 2012

mówiąc szczerze ,u mnie w LO na początku było tak ,że rzeczywiście ciężko było znaleźć szmatę ,może jedna ,dwie na całą szkołę . A teraz jak obniżyli wymagania ,nalazło się tych lafirynd małoletnich ,ale z drugiej strony dobrze ,bo jak człowiek idzie na jakiś melanż to się chociaż wyszaleć może :P

Awatar użytkownika
meGaS
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Kontaktowanie:

Postautor: meGaS » czw 26 lip, 2012

o ja pamiętam, że w gimnazjum to paranoja była <ayfkm> to samo wszystko co n0r3k, pisze. Wiem że szał zdjęć na nk był, co jedna dodała to kilka minut później kolejna :D, a o facebooku to nie wspomnę. W szkole jedna była co miała każdego chłopaka co chciała, żadna miłość, tylko aby odznaczyć kolejnego ze swojej listy :/ z 5 czy 6 miała i ciągle zmieniała. Ostatnio koledzy byli i się wypowiadali jaka jest z niej ... nie powiem kto. W gimnazjum to nie ma co chodzić z dziewczyną, bo nie ma to sensu moim zdaniem. Aha to nie jest miłość, tylko zauroczenie, które przejdzie bo jakimś czasie.
Gdy pomogłem daj "pomogł" lub "piwko"
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Filmik - ogar 900 150 cm3: https://www.youtube.com/watch?v=3xDroaMLsAw
Moja maszyna na moto-4t: http://forum.moto-4t.pl/ogar-900-by-megas1994-vt63.htm
Moja maszyna na pj: http://polskajazda.pl/Motocykle/Romet/Ogar-900/81214

Awatar użytkownika
Bubles
Weteran
Weteran

Postautor: Bubles » pt 27 lip, 2012

Gimbaza to nie miejsce na szukanie miłości. xd

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator

Postautor: to&owo » pt 27 lip, 2012

Bubles pisze:Gimbaza to nie miejsce na szukanie miłości. xd

zdecydowanie tak :D tam to można znaleźć wysokowydajne dyskotekowe lodziary :D ale nie wszystkie są takie nawet tam :P

Awatar użytkownika
ApolloPRO
Uczeń
Uczeń

Postautor: ApolloPRO » pt 27 lip, 2012

Ja chodze do gimna i potwierdzam.. jest poprostu masakra, jest taka laska która na przerwie z każdym sie przeliże. A najbardziej mnie wqrwia to, że każda laska sie podnieca chłopakami z klasy sportowej :[ Kiedyś była taka akcja, że laski z mojej klasy wbiły sie tym chłopakom pod prysznice <brawo> Potem cały dzień sobie opowiadały : " a Ty widziałaś jakiego on ma dużego ? ? "

Ale są też normalne dziewczyny. jedna laska sie we mnie " kocha " od 2 lat <lol>
Druga, jest odemnie rok młodsza to też ciągle mi na gg spamuje tymi buziaczkami :[
Ale te co sie we mnie " kochają " to taka dzieciarnia jest... Szkoda gadać.

Mi narazie dobrze sie układa z pewną dziewczyną :) Tylko te " foszki " o byle g*wno są denerwujące :D ale ogólnie jest git <cwaniak>

Belox
Praktykant
Praktykant

Postautor: Belox » pt 27 lip, 2012

Ja niedawno poznalem lajtową dziewczyne , od 3tyg jesteśmy razem , jak narazie jest b.dobrze;) Pogadać można o wszystkim , nie ma odpalow jak większość w tym wieku (15lat) , nie robi dziwnych problemow ani nic . I tak sobie myślę , że te laski ktore mają lub miały jakieś problemy rodzinne są najnormalniejsze. A najbardziej mnie denerwuje jak laski udają takie mega lajtowe, jakie to one fajne nie są ile to one nie wypiją , co one nie robią i jeszcze taka jedna sytuacja jak chłopak ją zostawi albo ona chłopaka to później zawsze jest najazd na chłopaka , przewaznie z pseudo przyjaciolkami , masakra.Sory za błędy ale z tel pisze.
72ccm juÂż jest :D

Spidi67
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Spidi67 » pt 27 lip, 2012

Ja wam opowiem pewną akcję z mojej wioski . Jest taka typiara (Nazwijmy ją laska 1 ) co się kocha w jednym typie <troll> Typ ten z kolei ma już laskę (laska 2 )i na tą co się w nim podkochuje ma po calosci pojechane ... Laska 1 z zazdrosci i odrzucenia przez nia typa , wpadła na pomysł by sie wlamac na fb swojej dobrej kolezanki (laska 3 ) i w jej imieniu napisała do typa , by zostawił laske 2 , bo laska 1 jest lepsza :D Ogolnie gimbaza to najgorszy syf jaki jest z dziewczynami . Najgorsze sa te , ktore ciagle cos robia zeby bylo wokol nich duzo szumu i zainteresowania ,a to zwykłe ściery są i tyle :)
<troll>

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » pt 27 lip, 2012

Spidi67, dokładnie. dziwka z mojej bylej klasy naprzykład wrzuca co chwile na fejsa zdjecia jak pali papierosa (juz ma ze 2 takie galerie) i sie podpisuje np: ''pale smierdze i to kocham'' haha wszyscy z niej leją a ona mysli ze jest fajna bo ma 4 kolezanki które ciagle sobie wszystko nawzajem komentują haha żal :D
Belox, dokładnie, masz racje, tez to zauwazylem. dziewczyny z jakimis problemami są o wiele, wiele normalniejsze niz te rozpuszcone suki. wiedzą juz co to zycie i prawdziwe problemy, a nie ze 15 chłopak w tym miesiącu ją zostawił i ona wpada w depresje, czy inny ch**..

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator

u mojego brata była laska która regularnie się bzykała z chłopakiem bez zabezpieczenia ,no i w wieku 14 lat udało jej się zostać młodą mamą . no i wśród lasu cycków w swojej galerii na fb wrzuciła zdjęcie dziecka i podpisała "trochę żółte,ale fajne"...

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » pt 27 lip, 2012

speeder, lol... k***a jak mozna powiedziec tak o swoim dziecku...

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator

wiesz co innego ,gdyby ona chciała je mieć ,jak nieraz widzę ,jak idzie ,jeden fagasek rękę w majtach jej trzyma , drugi pcha wózek ,dziecko płacze...
ale jak zrobiła to mogłaby szmata je pokochać, dbać o nie i i chociaż spróbować wychować .
Ostatnio zmieniony pt 27 lip, 2012 przez to&owo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
choinka
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: choinka » pt 27 lip, 2012

Ja mam dziewczynę od dwóch lat, co prawda nie ma jeszcze pełnych dwóch ale już blisko :P Przez własną głupotę mogłem ją stracić ale jakoś udało się odzyskać. Ma rodziców po rozwodzie mieszka z tatą i babcią. Na prawdę jest w porządku. Może nie jakaś sexbomba ale mi taka wcale nie jest potrzebna. Najważniejsze co to nigdy się nie kurwiła na boki, ma poczucie humoru, czasem wkurzająca ale to jak każda ma humorki ;D idzie z nią pogadać, zrozumie mnie, ja ją zrozumiem, wspieramy się. Jak na tą chwile niech ten związek trwa.

Awatar użytkownika
Stefcio997
Weteran
Weteran

Postautor: Stefcio997 » pt 27 lip, 2012

choinka, mówisz humorki, spróbuj wytrzymać jak zacznie anty-tabsy brać ;p przez jakieś 5 godzin po zażyciu jest nie do zniesienia, totalnie, ostatnio jej zakazałem się do mnie odzywać po nich bo mi psycha siadała.
A ja z obecną jestem jakieś 10 miesięcy, z poprzednią byłem 9 i żyłem, żyje nadal, a tamta nawet z gimbazy była.
A tak czytając, macie racje, ale nie zupełnie, niby czas nadchodzi jak się ma swoje lata (20+), ale jakoś jak tak jak się sobie wpadnie w gust to i wcześniej ad się żyć, byle by oboje znośne było. Poznaliśmy się co prawda niezbyt ciekawie (na dożynkach jej koleżanka orzygała mi buta, i jakoś poszło) ale wyszło tak jak wyszło, no i jest spoko, grywamy razem w minecrafta, wcześniej w diablo 2 pykaliśmy, po ludzku można pogadać, no i 0 jakiegoś spięcia, że ja idę pić bez niej czy ona beze mnie.
She's not girl, she's so bad.
She's the best ride I ever had.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22630240

_ANIOŁ_
Majster
Majster

Postautor: _ANIOŁ_ » sob 28 lip, 2012

Stefcio997, z tym wiekiem 20+ piszę z doświadczenia, miałem 18 jak zacząłem z laską chodzić (ona miała 16) i tak z tego zrobiło się 6 lat, osobiście żałuję, że nie skończyłem tego wcześnie bo to było zbyt długie chodzenie, zwłaszcza, że była pierwszą poważną... albo ślub albo zmiana z takim stażem.

Wróć do „Off-topic”