hah no człowieku powiedziałeś samą prawde 

hah no człowieku powiedziałeś samą prawde 

no i od tamtej pory zawsze jak ktos trąbi to cała klasa ciśnie pompe a one nie czają o co biega
my kiedys jak motorami smigalismt to zawsze trabilismy, one nam machały a my sie ze śmiechu zwijaliśmy

Wiem jak to jest i na razie podziękuję .

powiem tak, będziecie starsi, nowe towarzystwo, normalne dziewuchy a nie takie gimbuski ktore mysla jak sie na***ac i zapalic albo co gorsza dać komuś du**
są normalne ale to tylko wyjątki, większość jest taka jak mówię oczywiscie bez obrazy
na dziewczyne przyjdzie czas, nie ma co sie pchac na sile w jakies zwiazki, wszystko przyjdzie samo 

poprostu chce tez troche kobiecego towarzystwa i zabawy 

No ale z żadną nie chciałbym się wiązać.

Obecnie dziewczyny nie mam bo za młody wiek na związki, miałem dziewczynę, byliśmy ze sobą z 2 tygodni a ta dzwoni że zrywa ze mną bo ma nowego
od tej pory nie miałem i nie zamierzam mieć do 20 lat
Potem się zobaczy 

n0r3k pisze:tylko by, jak to mówią, ''melanżowały" ( czyli zwykle 2 piwa na ąłwce w parku lub w krzakach) i za***isty melanż. wk***iają mnie takie nastolatki, a że wiekszosc jest taka sama, dlatego sie z dziewczynami mało zadaje
to mnie wręcz ro***erdala 
---> http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kin ... -50/122739
dobrze gadasz, 

Ciekawie będzie
bo z kuzynem sie może raz, dwa razy w życiu widziałem, a teraz z nim do klasy będę chodził xdUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości