varos4545 pisze:Bubles, Nie mądralo nie zjada, zamiast pomóc to piszesz pierdoły, mówię że tak nie powinno być, więc podsuń pomysł dlaczego tak jest, a nie zgrywasz głupiomądrego i nic pożytecznego nie wnosisz do tematu.
Jedyną osobą która tutaj coś zgrywa to Ty. Podniecasz się jak świeca na wietrze. Człowiek grzecznie z Tobą rozmawia a Ty od razu reagujesz negatywnie.
Skąd masz
kurna wiedzieć czy zjada czy nie zjada jak Ty się boisz nim przejechać bo Ci para z tłumika bucha? A jaki to jest kolor dokładnie? Sprawdzałeś pod latarką albo światłem dziennym? Przykładałeś szmatkę? Jaki zapach ma ta "para" ?
Zamiast podzielić się jakimiś konkretnymi danymi to ludzie muszą zgadywać, a jak Tobie się to nie spodoba to skaczesz jak wsza na grzebieniu. Ja się więcej już tu nie udzielam... Bo nic nie wnoszę.
pamiętaj ,że rozmiawiasz z innym użytkownikiem forum, więc ogarnij nieco temperament //speeder
Ja? No chyba speeder kolacji jeszcze nie jadłeś...

Ja mam temperament łagodny i spokojny, jak kwiat lotosu na tafli jeziorka. Ale drażnią mnie prośby o wróżenie z gów** na patyku.
Ten typ niżej powinien dostać "High-Five" krzesłem w twarz.
Laski popychaczy?
BTW: Równie dobrze mogłem też napisać "Para leci z silnika" A wiesz że może lecieć z silnika i odmą i tłumikiem? A stąd wziąłem tłumik że napisałeś że z silnika a nie z odmy czy tam z odpowietrznika. Nazywasz coś ogólnie i jeszcze się marszczysz że ktoś Cię nie zrozumiał... Nadal jesteś dla mnie śmieszny, bo Ci się silnik przegrzewa... Do ch** PANA! Pojazd stoi w miejscu, zostawiasz go na jałowych to się dziwisz że łapie dużą temperaturę... Chłodzenie powietrzem, coś CI TO MÓWi? A zważywszy na pogodę to u mnie 110cc po 1km jazdy jest tak gorące że jak otworzę korek od wlewu oleju to widać mały jasny dymek... Więc przestań panikować. Ode mnie tyle. Więcej się tu nie udzielę, nawet nie przeczytam Twojej odpowiedzi.
"Mydełko FA... U"