opona shinko 120/80-16
[ Dodano: |21 Maj 2012|, o 20:56 ]
hheheheheheheh LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
jak będę sprzedawał swojego GB, to napisze "Odrzutowy GB street - TYLKO U MNIE 127 dB"

Białastrzała pisze:jak będę sprzedawał swojego GB, to napisze "Odrzutowy GB street - TYLKO U MNIE 127 dB"

94db.cysta pisze:Jak jest 97db dopuszczalne

[/URL]

więc przekraczając tą prędkość nie poruszasz się już motorowerem ,a to że masz w papierach motorower pochodzi pod oszustwo ! tak mi się zdaje
, ale większość to machnie ręką jak jedziesz, po za miastem gdzie nie ma ograniczenia, a jeśli w mieście Cię złapią to najwyżej dowód, ale wszystko zależy od policjanta, jeden puści Cię, a drugi narobi problemów, bo nie lubi motocyklistów.

A jak się jedzie nieprzepisowo to niestety, ale 500zł i jakieś tam bajery

carlos pisze:MAm silnik 110 full przelot i powiem tylko że mój ojciec ma piłę spalinową bodajrze ma 97db. Odpalił ją ciął drzewo na full obrotach obok chodził mój motor na wolnym i piła ledwo go zagłuszała przy 4000 obrotów motor wyraźnie był głośniejszy od piły
Wrzucę może filmik pokazujący to zjawisko jak chcecie
Ogólnie to mój motor słychać z odległości około 3 kilometrów bo z kumplem sprawdzaliśmy czyj motor bedzie z jak daleka słychać

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości