mam tak, ze czy mam bieg, czy luz czy sprzęgło czy bez, magnetem mogę kręcić, ale biegi działają dobrze, zalożylem łańcuch na zębatke zablokowalem silnik i z całej siły pociągnąłem za łańcusz zeby silnik wprowadzić w ruch, to magneto się kręci jak jest napęd, ale wydaje mi się że jak mam na biegu to magneto powinno być sztywno, a ono się kręci LOL
[ Dodano: |23 Maj 2012|, o 13:14 ]i teraz nie wiem czy zakładać silnik, bo się na***ie i będę musiał od nowa wkładać... przez to że magneto się kręci miałem wczoraj problem z jego zdjęciem, nie mogłem odkręcić śruby bo się magneto kręciło i w jedną i w drugą strone
[ Dodano: |23 Maj 2012|, o 16:07 ]No dobra, złożyłem włożyłem silnik i niespodzianka.... bolec który wychodzi z obudowy w simeringu wciskam palcem do końca, mimo to nie mam luzu, czyli k***a jakim cudem, skoro sprzęgło składałem część po części tak jak powinno być, bo miałem kolejno ułożone części
[ Dodano: |23 Maj 2012|, o 19:44 ]http://www.youtube.com/watch?v=SRSkku2h ... e=youtu.be
tak złożyłem sprzęgło i nie działa, co zrobiłem źle?