najgorsze w transakcjach zawieranych w sieci ,jest to ,że nie możesz z reguły do kolesia się pofatygować i porozmawiać . w takich sytuacjach znajdowałyy się różne zguby
dziękówa za ostrzeżenie !

najgorsze w transakcjach zawieranych w sieci ,jest to ,że nie możesz z reguły do kolesia się pofatygować i porozmawiać . w takich sytuacjach znajdowałyy się różne zguby

HeniuMeniu pisze:sasek94, co ty za pierdoły wciskasz ludziom .... , chłopaku jak masz jakies kompleksy to do psychologa z tym bo umowa fakt faktem byla ze wysylamy w jeden dzien
ty wyslales ja też lecz moja paczka sie potem wrucila poniewaz byly podane zle dane do wysylki i zanim zdazylem to wyslac ponownie to twoja paczka z gaznikiem juz do mnie przyszla i jak ja otwarlem to okazalo sie sie dostalem od cb stary zaruscialy gaznik w ktorym pompa przyspieszajaca byla rozwalona tloczek w niej nie odbijal gaznim byl masakrycznie zdezelowany wyslales mi jakies gowno poczym ja ci je odeslalem .
.

HeniuMeniu pisze:Lunatyk^, nie pisz mi tu koleś jakiś pierdół o słowniku a po drugie sasek94, dostał ten gaźnik spowrotem.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości