) więc na elastyczność wygrasz na 100%. Serie może i objedziesz, ale 80ccm, wątpię.

Silnik am6 ma moc dopiero od 6 tys do tych obrotów to w ogóle nie jedzie wiem bo mam kolege, który ma TZR. Prawdą jest że później ma kopa ale dużo się traci na zmiany biegów, i w dodatku między 5-6 jest luz i trzeba dwa razy wachlować ...Także ja nadal jestem za tym ze 125cc objeedziesz taki silnik bez problemu 

Wtedy z przyśpieszeniem seryjnego 125 miałbyś większą maksymalną, z resztą, wyższe maksymalne obroty co też by jeszcze podwyższyło maxa.
obczaj jaka jest seria z tyłu. Pamiętaj że wskazania prędkościomierzy w autach też są złe (częstsze przeglądy bo przebieg większy niż realny, pseudo mniejsze spalanie, teoretyczne bezpieczeństwo bo myślisz ze jedziesz szybciej niż jedziesz, po prostu robią nas w ch*ja) u brata w toyocie yaris z wyświetlaczem prędkości (co do 1km/h) pokazuje 100km/h kiedy nawigacja twierdzi że to 88km/h. wzrost różnicy jest proporcjonalny (przy 50 jest realne 44) więc przy 120 zawyża pewnie o jakieś 14, czyli masz realne 106.
daleko masz na mysłaki?
się zapytałem bo w wakacje czasem tam bywam

spokojnie też dałem radę aprili sr prawie serii bo wario miała mallosi multiwar czy jak to się tam pisze. V max na zębatkach 14/41 to koło 105kmh i zakładanie wiekszych zębatek nie daje mi nic v maxu a zmieniejsza przyspieszenie motor poprostu ma już za ciężko. Dodam ze mam gaźniczek 26mm i głowice po rozwiercaniu kanałów.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości