[/URL]

a potem juz nie
wiec chyba jest ok
moze wczoraj kopcił dlatego ze byk tydzien temu odpalany
i te opary itp sie skraplały przy niskiej temperaturze bo jakby bral olej to by chyba na inny kolor kopcił
a jak bedzie ciepło to moze ustawie ze bedzie przy maks obr odcinał i na stałe bede miał właczona odcine
jest już lepiej
daje foty tu zamiast do tamtego tematu

Dbam cały czas 

Pawlos312, dzięki i nawzajem
Ostatnio byłem na zlocie w Kurowie
A było to 3 maja. Zrobiłem wtedy ~130km
Według wcześniejszych ustaleń. Spotkanie 10:15 pod LOTOS-em. Wyjechałem trochę wcześniej bo nie mogłem wytrzymać
oczywiście poprzedniego dnia posprawdzałem nape,stan oleju itp i wziołem zestaw kluczy,moduł,świece na wszelki wypadek
i oczywiście szamanko i picie
Zajechałem na Lotos i czekałem z 10 min aż przyjechał kolega czarrną cbr 125. poczekalismy jeszcze trochę na kolegę na czarnym roxie i w drogę
oczywisćie ja leciałem na końcu ciagle prubując ich dogonić hehe 70-80km/h na blacie prawie ciagle
potem dołaczył jeszcze kolega na czerwonej cbr 125/50 z z dziewczyną a dalej kolega na złoto czarnej yzf r125
a potem jeszcze jeden kolega na jakiejś chyba yamasze crosie
oczywiscie od tego ciagłego katu,gdy zgasiłem ogara podczas oczekiwania na tą ymahe potem mi niechciał zaplaic juz sobie myśle noto pojechałem:D ale nie zapalił za 5 razem
No to dalej jedziemy
zajechaliśmy a tam tylko 2 skutery :O Myslimy sobie
noto fajny zlocik
ale nie po ok 30 min juz było ok 30 motorów i skuterów a potem sie jeszcze rozkreciło
oczywiscie parada itp jak to na zlocie
a potem powrót do domu
wracałem już mozna powiedzieć sam bo szybsi pojechali na przód a ja leciałem sobie ok 70km.h z tyłu
oczyscie nie obyło się bez awarii podczas zlotu
ale to wszystko na filmiku
W tym dniu wybiło na liczniku 7070km
ale nudziło mi się to się rozpisałem

I zlocik udany szkoda że w mojej okolicy takich nie ma 

malowałeś czymś? A czache to w orginale miałeś czarną czy przemalowałeś?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości