Stefcio997 pisze:kj55555, zależy co chińczyki wsadzą, ja miałem 48. v-max taki bo masz pewnie inne przełożenie na łańcuchu (obiło mi się o twarz że niektóre mają mniejszą zdawczą dla przyśpieszenia, a blokada dalej tak że jedzie te swoje 50) więc może dla tego Ci się lepiej jeździ. Ale fakt faktem, ładny całkiem, i prowadzi się o niebo lepiej od salmo, a jak taki znajomy miał continental oponki to się wręcz klei i na luzie do kolana schodzi. I brzmi całkiem przyjemnie, tak samo jak junak.![]()
A propos poprzedniej gadki o simkach, lżejszy wał, 8 kanałowy cylek 60ccm na 1 pierścieniu(wyżej się kręci, podobny nawet do 13k) i lata się na skrzyni 3 bieg po 75-80 na 4 biegowym nawet pod 90 niby(wszystko licznikowe), a są jeszcze skrzynie 5 biegów. Ale co do wykonania, miałem taki to tłok się rozpadł po 800km, i znowu wsadzony seryjny 50ccm, ale i tak na tych ostatnich bingach 17 latały takie po 70. ja na analu teraz licznikowe 65 pocisnę. Tyle że ja lecę maxa nim salmo się do 40 rozpędzi. więc nei wiem co za simki wy wyprzedzacie, chyba takie co jacyś emeryci jeżdżą.
Ja bym wolal wal z wypelniaczami, 5 bieg(jest na to miejsce), jakis lepszy wydech, szlif glowicy i cylinda i miod maszynerja