XxXzielonyXxX3, Tak tak : )
No nie wiem, kupiłem go, bo znajomy sprzedawał. I wiedziałem, że nie katowany ni nic Takie w sam raz na pierwsze moto Później będzie cross
XxXzielonyXxX3, No ja tak samo Jeszcze za 2 lata się przeprowadzam i moim sąsiadem będzie wice mistrz polski we freestyle'u Więc tor crossowy pod nosem Cross jak dla mnie na A1 jak najbardziej
No to nie źle! Ja czekam do 18, najpierw prawko B, potem A1 jeśli A nie można będzie. I wtedy jakiś turystyczny sobie kupię motór. No ale przez te 2 lata jeszcze pośmigam na moim cacuszku.
[ Dodano: |27 Lut 2012|, o 23:38 ] Mała wycieczka, by motór dotrzeć. Zdjęcia telefonem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony sob 25 lut, 2012 przez XxXzielonyXxX3, łącznie zmieniany 1 raz.
[ Dodano: |29 Kwi 2012|, o 19:35 ] Ale zakurzyło tutaj.
Więc tak:
Zipek obecnie cały w częściach. Ponieważ przechodzi renowacje plastików, to przy okazji zająłem się czyszczeniem go. I tam parę przeróbek. Fotka jak się trzyma moto. i jak mniej więcej będzie wyglądał po malunku. Kolor czarno, zielony (ten drugi kolor z tabeli ninja, czy jakoś tak)
speeder, W zimę to luksus jest. Tylko bez Handbarów to w 100% nie ma możliwości wykorzystania pełnej mocy tych manetek. Chciałem zrobić jakieś ale zima się skończyła.
Żaba, Właśnie mam nadzieję, że wyjdzie kozacko. A jak myślisz/ myślicie, ten chromowany uchwyt na końcu co podstawka jest przymocowana, zostawić czy bez niego byłoby ładniej? Na pierwszej stronie macie foty.