choinka pisze:megas1994, króciec mam pod kontem i dlatego gaźnik stoi tak jak stoi
Lunatyk^, no trochę głośno jest ale mam założony db killer i jest dobrze. Są moje filmiki na YT chcesz to pooglądaj
Oglądałem,ale z filmiku ciężko dostrzec takie coś.

choinka pisze:megas1994, króciec mam pod kontem i dlatego gaźnik stoi tak jak stoi
Lunatyk^, no trochę głośno jest ale mam założony db killer i jest dobrze. Są moje filmiki na YT chcesz to pooglądaj

Wszyscy mówią że mnie też z daleka słychać
a na 150 to pewnie szał jest 

choinka pisze:No właśnie motor trzeba słyszećWszyscy mówią że mnie też z daleka słychać
a na 150 to pewnie szał jest

adrol pisze:Mi też nic nie zrobią mam homologacje![]()
Pod wpływem czasu tłumik się przepala i jest głośniejszy, przez to DB z homologacji nie zgadzają się z rzeczywistymi

[/URL]
tak mówią japończycy, a na 150 to nie wiadomo ile, ogólnie sąsiedzi marudzą, a Ci co się znają podziwiają i tyle, przy policji spokojnie się jedzie, jeszcze się nie przyczepili, nawet jak miałem slick oponę się tylko pytali czy to slick i się cieszyli
. W każdym razie wydech musi być ładny i głośny, nie przemawiają do mnie ciche i oryginalne, co innego w turystyku 

nie mówię że jak ścigacz jeeeee
tylko takie ryn ryn 

megas1994, króciec mam pod kontem i dlatego gaźnik stoi tak jak stoi![]()
masz jakiś adapter, który umożliwia przesunięcie króćca o ileś tam stopni?

choinka pisze:Nic xD bo miałem do tłumik bo gość w zestawie sprzedawał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości