Wybaczcie za ten skuter. Motorower, tak? Mówiłem, że jestem w tym całkowicie zielony i to ma być mój pierwszy motorower.
No dobrze. Wracając do cylindra. Jeśli na allegro sprzedawca pisze, że jest to 49, to pisze tak, bo tak jest w rzeczywistości, czy pisze tak, bo tak jest w papierach? No i czy sprzedawca sam wie, co sprzedaje, a jeśli nie, to czy będę mógł go poprosić, aby to sprawdził? No i najważniejsze. Czy zdarza się, że wciskają kit, że jest to 72, a tak na prawdę jest to 50?
Mam jeszcze parę innych pytań. Czytałem, że po zakupie trzeba coś zmienić, żeby Junak szybciej jeździł, ale nie pamiętam nazwy tego czegoś, a nie pamiętam co to było. Wiem, że zmniejszało to chyba przyspieszenie, za to zwiększało v-max. Czy (jeśli odgadniecie o co mi chodzi) Wy to także wymienialiście?
O, a może ktoś jest z Krakowa i mógłby polecić jakiś sklep, gdzie mógłbym zamęczyć sprzedawcę pytaniami na temat Junaka, czy mógłbym nawet go sprawdzić, tzn. przejechać kawałek po jakimś parkingu, żeby zobaczyć, jak ta maszynka pracuje.