a silniczek ładnie chodzi 

a silniczek ładnie chodzi 

piotrus96 pisze:ostatnio we wsi słyszałem ze najlepiej docierać na full gazie z przerwami
Tylko nie full gaz... Ja od razu po złożeniu jeździłem normalnie, tylko prze pierwsze 10km nie wkręcałem go powyżej 5k rpm
Teraz zamierzam jeździć tak jak jeździłem na 50ccm, tylko trzeba robić częste przerwy aby nie przegrzać bo o to chodzi w docieraniu. 
modó³ wm mugen sport cdti

Gicior majonez, 72ccm nie jest takie słabe, 95km/h ciągnie spox
By może szafę (100km/h) zamknął ale nie chciałem go aż tak wysoko wkręcać, przy 95km/h miał ok. 8k rpm.
Przy mocowaniu było wcześnie z 6 pęknięć, jedno ok. 5cm, były widoczne i to bardzo.. A teraz? Teraz wygląda jak nówka, tylko trza dobrze pomalować

Lakier nie różni się od oryginalnego
Tak się zastanawiam czy dam rade swojego pomalować czy dać do lakiernika... Ojciec kupił kompresor 50 l, 2 tłokowy, kręci do 10 bar... Ale nigdy jeszcze nie malowałem czymś takim 

Sezon motocyklowy uważam za otwarty

szkoda że nie 125cc no ale ..
72cc też bedzie dawać radę 
---> http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kin ... -50/122739

Lukas16 pisze: szkoda że nie 125cc no ale ..
) to chyba kupię Lifka 110ccm, dam też lekkie magneto z ładowaniem bo Lifki mają zazwyczaj 2 cewki, no i prawdopodobnie wałek.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości