Siema.Wpadlem na taki pomysl ze np na ventrillo lub innym tego typu programie zalozymy ''pokoj'' rozmow na ktory bedzie mogl wejsc kazdy z naszego forum i rozmawiac dane i haslo beda podane w temacie temu poswieconym.Czy podoba sie Wam taki pomysl??
Ja bym wolał skype bo (tzn ja mam Ventrilo) na vt się chyba płaci za kanał Ale pomysł Wystarczy podać swoje kontakty i się pododawać
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg
Ale na skype wiecie nie wiemy kiedy jest konfa a np na ventrillo jest ciagle pokoj i mozna wbijac ale nie musi to byc ventrillo jakis inny program takze
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg
Można chyba jeszcze nawet na GG przez mikro i kamerke
adam94pp, Prześcignąłeś mnie Niedawno wpadłem na taki pomysł, ale nie zdążyłem napisać Jest jeszcze coś takiego jak TeamSpeak 3. Powinien być darmowy pokój. Przynajmniej tak słyszałem