• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Siłka..;D

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
Awatar użytkownika
choinka
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Re: Siłka..;D

Postautor: choinka » wt 20 gru, 2011

Tyle że on miał nitrobolon w proszku czyli go pił a nie łykał tabsy i mówił że to przez to leżał tam.
Ja wiem i mam świadomość że szkodzą odżywki ale wszystko jest dla ludzi tylko że z rozumem.
W listopadzie zacząłem spowrotem siłować się, od początku miesiąca zacząłem robić na biceps podnoszenie sztangielki w zwisie wolnym czyli że pracuje tylko biceps i powiem że od początku miesiąca przybyło mi tak 2-3cm i mogę powiedzieć że mam szczere 33cm także oby tak dalej.
Mogę połączyć te ćwiczenie http://www.kfd.pl/uginanie-przedramion- ... 53484.html z tym co robię teraz? Czyli podnoszenie sztangielki w zwisie wolnym? I mam tylko prosty gryf 180cm.

samoo96
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Postautor: samoo96 » wt 20 gru, 2011

może być połaczone razem :) ja teraz też kreatyne z dextroza w proszku pije i nic mi po tym nie jest..
DoradziÂłem Ci coÂś..? :)
WciÂśnij 'pomĂłgÂł' albo postaw piwko..:)

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/GB/Street/97134

Awatar użytkownika
choinka
Stały Bywalec
Stały Bywalec

A co mówisz po dwóch miesiącach mogę spróbować brać ten nitrobolon? Jak mi się nie spodoba to po prostu przestanę brać.
A powiedz mi jeszcze jak robię na modlitewniku ze sztangą i nierówno podnoszę ręce to mogę pojedynczo sztangielką robić?

samoo96
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Nie powinno sie sztangielka robić.. jak nie równo podnosisz to znaczy że masz którąś reke słabsza od drugiej.. ale to normalne jest, ja tez tak mam.. jak bedziesz robil na prostym gryfie na modlitewniku i jedna reka bedzie ciezej szła to sie nie poddawaj tylko staraj sie ja podnosic.. po jakims czasie zobaczysz roznice i bedzie Ci ja latwiej podnosic:)

Pal gume a nie dusze..;D

Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Dargas » wt 20 gru, 2011

A ktoś zna jakieś ćwiczenia, że by się spocić i spuścić tłuszcz?

samoo96
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Dargas, żeby sie spocić wystarczy sie nie rozbierać podczas ćwiczeń i ćwiczycz intensywnie..

Pal gume a nie dusze..;D

Awatar użytkownika
choinka
Stały Bywalec
Stały Bywalec

No dobrze, dopiero raz takie coś robiłem także to też chyba trochę techniki trzeba mieć.

Awatar użytkownika
piotrek350
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: piotrek350 » wt 20 gru, 2011

samoo96, a co powiesz na moj temat ;] otoz od niedawna zaczolem lykac creatyne olimpa. o cos takiego: http://allegro.pl/olimp-creatine-150-ka ... 20922.html
I oczywiscie mam ulozony trening na caly tydzien. cwicze poniedzialek-sroda-piatek-niedziela. w planie jest klata biceps, triceps, plecy. I powiedz jakich efektow moge sie spodziewac po tej creatynie jak lykne 150 tabsow i intesywny trening.
Narazie bic mam 35 na pompie, bez 34 ;p ale glownie chodzi mi o wyrzezbienie klaty i nabraniu masy. waze aktualnie ok 85kg przy 186cm wzroscie.
Jaki¿ to motor piêkny i m³ody? I jaka to na nim dziewica? Zje¿d¿aj¹ z drogi im samochody, Œmigaj¹ przy œwietle ksiê¿yca. Ona mu krêci manet¹ do koùca, a on wci¹¿ podnosi obroty; Pewnie ju¿ rura jest ca³kiem gor¹ca, Pewnie znów wpadn¹ w k³opoty.

Awatar użytkownika
BarneY
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: BarneY » wt 20 gru, 2011

Dargas, Wydaje mi się, że spocenie się nic nie da. Przynajmniej nie każdemu. Mąż kuzynki biega latem w grubych kurtkach, żeby trochę wagi zgubić i na nic... A koleś jest taki wielki, że szok :D No i silny bardzo :P

[ Dodano: |20 Gru 2011|, o 20:00 ]
69 post ^^ Bez skojarzeń tylko.. :D
JeÂśli pomogÂłem - postaw browarka :D

DziĂŞki :)

samoo96
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

piotrek350, nie wiem czy Ci coś da ta kreatyna bo wziąłeś kreatyne z tzw niższej połki ja kupuje zawsze ta z średniej półki tzn ok 60-100zł a najwyższa półka to 150-250 ale to zawodowcy biora tylko.. jeśli coś da to może z 1.5 cm w łapce i max 2kg wagi wiecej chociaż wątpie ze przytyjesz nawet te 2kg :) okaże sie jak weźmiesz.. nie moge określić bo nie wiem jaki masz organizm jednym dobrze przyjmuja odzywki drudzy nie

Pal gume a nie dusze..;D

Awatar użytkownika
piotrek350
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: piotrek350 » wt 20 gru, 2011

samoo96, aaa no okej ;] wlasnie tak myslalem ze zbyt wiele to nie da patrząc na cene. a powiedz co bys proponowal? chodzi mi poprostu o to zeby ladnie klate mi wyrzezbilo i nabral mase miesniową wlasnie w te partie jak i w lape. myslalem nad nitro ale ta niebieską wersje bo niby lepsza.
Jaki¿ to motor piêkny i m³ody? I jaka to na nim dziewica? Zje¿d¿aj¹ z drogi im samochody, Œmigaj¹ przy œwietle ksiê¿yca. Ona mu krêci manet¹ do koùca, a on wci¹¿ podnosi obroty; Pewnie ju¿ rura jest ca³kiem gor¹ca, Pewnie znów wpadn¹ w k³opoty.

samoo96
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

No jak chcesz nabrać masy to masówke jakaś kup moze albo białko nawet.. a jak chcesz coś mocniejszego to anabolic halo polecam.. I za jednym razem nie da sie rzeźbić i łapać masy.. jeśli chcesz łapać mase to są formy planów treningowych na mase jak i diety na mase.. To sama z rzeźbą rzeźbienie polega na spalaniu pewnej części mieśnia wraz z tkanką tłuszczową.. łaczy sie to z dieta aby uzyskać lepszy efekt.. :) proponuje Ci najpierw zrobić dużo masy a potem to powoli rzeźbić :) najlepsze rozwiązanie

Pal gume a nie dusze..;D

Awatar użytkownika
choinka
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Jestem właśnie po siłowni i co teraz? Zapodać jakieś żarcie żeby rosły mięśnie? Miska płatków z mlekiem? Masz przepisy na omlety z płatkami czy coś?

samoo96
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Ja zawsze jem na kolacje codziennie dwie torebki ryżu z dwoma dużymi jogurtami z gratki.. :)

[ Dodano: |20 Gru 2011|, o 21:29 ]
I do tego jeszcze jakies 4-6 kanapek np z wedlina bo po dwóóch torebkach ryżu jestem głodny ale ryż jest dobry na mase ;D

Pal gume a nie dusze..;D

Awatar użytkownika
choinka
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Ćwiczę głównie po to żeby wyrzeźbić ciało a nie za bardzo na masie dawać. Może jak przestanie przynosić efekty to wezmę coś na masę.

Wróć do „Off-topic”